modoste
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft OFFİCE Ev ve İş 2019 TR
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 18-03-2025
Merhaba Sayın hocalarım
sorumun başlığına sığdıramadığım ifademi yazmak istiyorum
ekli tablomdada görüldüğü üzere sorumda 3 firma adı yazdım (X-Y-Z firması)
bu firmalar sene içinde 20 ye kadar çıkabiliyo
her firma adına hazırlanmış çizelge şablonları aynı 20. satırda veriler başlıyo ve 365 satır aşağıda bitiyo yani 1 yıllık altalta verileri yazıldığı tablolardır.
her sekmenin A sutununda malzemelerin verildiği kısım yazar
(örneğin bizim firmada 2 şantiye var) aralarında 30 km var malzemeyi hangi yerden verdiğimiz önemli yani
sorduğum soru için bu veriler (A ve B)
Her Sekmenin B3:G17 arasındaki sonuçlamaları 2009 yılında siz sayın hocalarımdan alternatifli formülleriyle beraber öğrenmiş bulunmaktayım.
bu kısımlarla ilgili herhangi bi sorum yok.
İstenen sekmesinde sarı ile renklendirdiğim yerlerin dolmasını istiyorum
malum her gün firmalara malzeme vermediğimizden dolayı sadece malzeme verdiğim günlere göre (X-Y-Z) firmalarının kendi içinde sıralaması olmamak kaydıyla verilerin düşey bi şekilde listelemek istiyorum ki daha sonra bu tablodan başka formülasyonlar yapmam lazım.
sarı renkli kısımda manuel olarak ilk veriyi kendim yazdım.
sorumun başlığına sığdıramadığım ifademi yazmak istiyorum
ekli tablomdada görüldüğü üzere sorumda 3 firma adı yazdım (X-Y-Z firması)
bu firmalar sene içinde 20 ye kadar çıkabiliyo
her firma adına hazırlanmış çizelge şablonları aynı 20. satırda veriler başlıyo ve 365 satır aşağıda bitiyo yani 1 yıllık altalta verileri yazıldığı tablolardır.
her sekmenin A sutununda malzemelerin verildiği kısım yazar
(örneğin bizim firmada 2 şantiye var) aralarında 30 km var malzemeyi hangi yerden verdiğimiz önemli yani
sorduğum soru için bu veriler (A ve B)
Her Sekmenin B3:G17 arasındaki sonuçlamaları 2009 yılında siz sayın hocalarımdan alternatifli formülleriyle beraber öğrenmiş bulunmaktayım.
bu kısımlarla ilgili herhangi bi sorum yok.
İstenen sekmesinde sarı ile renklendirdiğim yerlerin dolmasını istiyorum
malum her gün firmalara malzeme vermediğimizden dolayı sadece malzeme verdiğim günlere göre (X-Y-Z) firmalarının kendi içinde sıralaması olmamak kaydıyla verilerin düşey bi şekilde listelemek istiyorum ki daha sonra bu tablodan başka formülasyonlar yapmam lazım.
sarı renkli kısımda manuel olarak ilk veriyi kendim yazdım.
Ekli dosyalar
-
173 KB Görüntüleme: 21