dengeceteris
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Office 2016
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 15-06-2025
Herkese merhabalar. Dosyamda bir problem yaşıyorum bunu çözmekte zorlandım yardımcı olursanız sevinirim.
Excel Çalışma kitabıma dışardan MİZAN çekiyorum. MİZAN1, MİZAN2 gibi 4 adet sayfam var. Birde bu mizanları çektikten sonra ANAMİZAN sayfasında ETOPLA ile yaptığım özetler var. Şimdi ben ETOPLA ile veriyi özetlerken özetle butonum MİZAN'şarın olduğu sayfada ve ben bu butonu çalıştırdığım zaman beni ANAMİZAN sayfasına yönlendiriyor. Sayfayı gizleyince ise "Hata kodu Run-Time Error 1004" veriyor ve beni s5.Select 'e yönlendiriyor. s5.Select yazan kısmı kaldırınca ise eksik ETOPLA işlemi yapıyor yada formülü daha alt satırlarda çalışmaya başlatıyor. ETOPLA formülünün hesaplaması bitince yine aynı sayfada kalmasını nasıl sağlayabilirim.
Şimdiden tşk ederim
s5.Select
son1 = s1.Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row "MİZAN1
son2 = s2.Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row "MİZAN2
son3 = s3.Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row "MİZAN3
son4 = s4.Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row "MİZAN4
son5 = s5.Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row "ANAMİZAN
Excel Çalışma kitabıma dışardan MİZAN çekiyorum. MİZAN1, MİZAN2 gibi 4 adet sayfam var. Birde bu mizanları çektikten sonra ANAMİZAN sayfasında ETOPLA ile yaptığım özetler var. Şimdi ben ETOPLA ile veriyi özetlerken özetle butonum MİZAN'şarın olduğu sayfada ve ben bu butonu çalıştırdığım zaman beni ANAMİZAN sayfasına yönlendiriyor. Sayfayı gizleyince ise "Hata kodu Run-Time Error 1004" veriyor ve beni s5.Select 'e yönlendiriyor. s5.Select yazan kısmı kaldırınca ise eksik ETOPLA işlemi yapıyor yada formülü daha alt satırlarda çalışmaya başlatıyor. ETOPLA formülünün hesaplaması bitince yine aynı sayfada kalmasını nasıl sağlayabilirim.
Şimdiden tşk ederim
s5.Select
son1 = s1.Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row "MİZAN1
son2 = s2.Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row "MİZAN2
son3 = s3.Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row "MİZAN3
son4 = s4.Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row "MİZAN4
son5 = s5.Cells(Rows.Count, 1).End(xlUp).Row "ANAMİZAN