X
xlsx
Misafir
Arkadaşlar Slm,
A sütununda sicil numaraları
B sütununda da malzeme isimleri var
E1 hücresine yazacağım malzeme adını B sütununda arayıp A sütunundaki sicil numaraları ile F ve G sütununa taşımasını istiyorum.Bunu Sumproduct formülünün de bulunduğu uzun bir formül ile hallettim ama 20bin 30 bin veride kasılıyor dakikalarca bekletiyor.
Makro ile bunu yapmak mümkün mü.
Malzeme adı yanlış yazılmış olabileceği için ben sadece Kalem için "Kal" diye yazsam tüm Kal ile başlayanları verebilmeli.
Formülle ok ama kısa sürede sonuçları aktaracak koda ihtiyacım var.
not:zip olmadığı için direkt excel içinde bulunursa kodlar sevinirim.
Formülü ile yapıldığı için kod'u da daha önce eklenmiş olur diye düşündüm.Yardımınızı rica ederim.Şimdiden tşk arkadaşlar..
A sütununda sicil numaraları
B sütununda da malzeme isimleri var
E1 hücresine yazacağım malzeme adını B sütununda arayıp A sütunundaki sicil numaraları ile F ve G sütununa taşımasını istiyorum.Bunu Sumproduct formülünün de bulunduğu uzun bir formül ile hallettim ama 20bin 30 bin veride kasılıyor dakikalarca bekletiyor.
Makro ile bunu yapmak mümkün mü.
Malzeme adı yanlış yazılmış olabileceği için ben sadece Kalem için "Kal" diye yazsam tüm Kal ile başlayanları verebilmeli.
Formülle ok ama kısa sürede sonuçları aktaracak koda ihtiyacım var.
not:zip olmadığı için direkt excel içinde bulunursa kodlar sevinirim.
Formülü ile yapıldığı için kod'u da daha önce eklenmiş olur diye düşündüm.Yardımınızı rica ederim.Şimdiden tşk arkadaşlar..