Sevk Programı İçin Yardımlarınızı Bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2007 TR
Merhabalar ekli dosyada bir sevk programı var tabi sadece şeklen yapabildim bunu nasıl formülize edebiliriz veya macrolarla bu nasıl olur exe olabilirmi yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim
(ben ekli dosyada elimden geldiince açıklamaya çalıştım ama ne derece anlaşılır bilemiyorum anlaşılmayan yerlere birlikte tekrar bakabiliriz teşekkürler)

Excel Vers. ve Dili
2007 TR
herkese selam arkadaşlar dosyaya bakabilen varmı soruma yapılabilecek bişeymi acaba ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2007 TR
herkese selamlar...
yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler...

Excel Vers. ve Dili
2007 TR
selamlar yine ben arkadaşlar yokmu yardımcı olabileceek bir arkadaş kusura bakmayın macro bilgim olmadığından sadece şeklen yapıp düğmelere atanacak macroları sormuştum yani normal excel sayfasında kendimce bir çalışma yaptım onu kullanıyoruz çok kullanıcı olduğundan sürekli sorun oluyor o yüzden macro ile çözüm bulma yoluna gitmek istedim. saygılar

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2003
hazır sevk

Kendi yaptığım sevk programını ekliyorum.

Siz kendinize uyarlayın.

Excel Vers. ve Dili
2007 TR
sayın ofbalki ilginize çok teşekkür ediyorum denedim ancak yapamadım sizin dosyanızı inceledim çok güzel ve geniş kapsamlı bir program yapmışsınız ancak çok uğraşmama rağmen yapamadım ve birde sizin sevk programı personele yönelik ben shcek yurtlarında kullanılmak üzere bir sevk programı, ilginize çok teşekkürler... saygılar

Excel Vers. ve Dili
2007 TR
üstadlar saya1'de bir düzenleme kutusuna yazdığım veriyi düğmeye (ekle) bastığımda sayfa2'de b3 satırına yazdırmak istiyorum bundan sonraki b4 satırına gibi kodu nedir acaba bu işi nasıl yaparım bi fikir verirmisiniz en azın dan kendim yapmaya çalışayım diyorum teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...