sevkiyat takip

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
slm ofiste kullanmak için üretim ve sevkiyat takibini kolaylıkla yapabileceğim
bir tablo oluşturmak istiyorum.ürünün açıklamsı hangi müşteriye ait olduğu
adet ve termin tarihi siapriş nosu gibi üretimden sonrada sevkiyat aşaması olacak terminle alakalı toplu olarak takip yapmak içinbaşka bi sayfada görüntüleme yapman lazım tariha göre takip üretime açtiğımda takip güncelleme yapması gerekiyor eğer olursa takptenürünlerin açıklamalarınada görmek işimi kolaylaştırır formüllerle alakalı bilgi verirseniz sevinirim

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 tr
Selam arkadaşım sen önce o istediğin tabloyu bir oluştur başlıklarını yaz ilgili alanları hazırla dosyayı ekle sonra neyi nasıl çalıştırmak istiyorsan sorunu yaz. Yani sen önce soruyu yanıtlamak isteyen arkadaşın işni kolaylaştır.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Benim daha önce kullandığım bir liste var.
Zannedersem kullanacağın gibi olur.
Ondan sonrasınıda özet tablo ile dengeleriz bu aşamayı beğenmen yeterli şimdi

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
Evet güzel benimki dağa basit bişey olsun istiyorum işimi basitçe anlatmak gerekirse çalıştığım iş sıtandardı yok 100 verirsin 80 gelir 3gün derler 10 gün sürer şu an dosya yapıp takip ediyorum çok zor oluyor ajanda ile hiç olmuyor basitçe ürün açıklaması sipariş tarihi termin tarihi sipariş miktarı sevk edilen miktar bide müşteri adı termin tarihi gelince otomatik gösterecek malzemeyi inceleme olanağı belki 2 çalışma sayfasına ihtiyaç olabilir bi tarafta otomatik süzme vs

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Selam arkadaşım sen önce o istediğin tabloyu bir oluştur başlıklarını yaz ilgili alanları hazırla dosyayı ekle sonra neyi nasıl çalıştırmak istiyorsan sorunu yaz. Yani sen önce soruyu yanıtlamak isteyen arkadaşın işni kolaylaştır.
Hassan26 nın dediği gibi o zaman basit bir başlıklarla dosya eklersen daha rahat yardımcı olunur