Share dosya hatası - Yardım

Excel Vers. ve Dili
2007 ingilizce
Ortak alanda ki bir excel dosyasını paylaşlaştırılmış yaparken şöyle bir msj veriyor. "THİS FİLE İS NO LONGER SHARED"
Bu msj verdiğinde paylaştıramıyorum. Farklı kaydet diyip ismini değiştirdiğimde sorun çözülüyor bu konuda bana yardım edbileçek kimse varmıdır ????

S

Skorpiyon

Misafir
Dosyanın özelliği salt okunur olarak ayarlanmış olabilir mi acaba ?

Excel Vers. ve Dili
2007 ingilizce
salt okunur diye bişey secmiyorum daha doğrusu dikkat etmedim diyebilirim. Böyle olması share etme konusunda bu hatayı verirmi ?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Aynı problem bende de var malesef. kendi bilgisayrıma kaydederken böyle bir sorun olmuyor lakin ağdaki bir bilgisayarda paylaştırınca "Bu Dosya Artık Paylaşılmıyor" mesajını veriyor. Yardımlarınızı rica eder iyi çalışmalar dilerim.

S

Skorpiyon

Misafir
Ağda paylaşım klasöründe "Oku" ve "Yaz" olarak belirtilen alanlar olabilir. Dosya "Oku" bölümüne atıldı ise billdiğim kadarıyla dosya üzerinde değişiklik yapılamamaktadır (Dosyanın kayıtlı olduğu bilgisayar hariç).

Dosyanın salt okunur olması ise, üzerine sağ tuş yapın, özellikler deyin ve Salt Okunur seçeneğinin işaretli olup olmadığına bakınız. (Ağ'lar hakkında detaylı bilgiye sahip olmadığımdan net yanıtlar veremiyorum, aklıma gelenler bunlardır)