Sigorta Kayıt Programı ?

Excel Vers. ve Dili
excel 2007

Arkadaşlar Merhaba ;

Excel ile geliştirmek istediğim bana yardımcı olacak bir uygulama yapmak istiyorum. Uygulamanın gerekliliği aşağıdaki yönde olacak.

Yabancı müşterilerilerin farklı sigortaları var ve farklı ülkelerde değişik prosedürlerde çalışıyor. Ve bu sigortalara ait kartları var. Bende bu bilgiler dosya halinde ve müşteri geldiğinde bunları arayıp bulmak zorlaşıyor. Bunların hepsini kayıt ederek arama yaptığımde değişik kriterlere göre yada kaydettiğim bilgilere göre bana bunları göstermesini sağlamalı.

Aşağıdaki Ana Başlıktaki Bilgileri Kayıt / Düzenleme / Görüntüleme / Silme

Ülkesi
Bağlı Olduğu Sigorta Şirketi
Sigorta Şirketi
İstenilen Belgeler
Sigorta Belgesi (Bu Kısmı scan olarak alma imkanımız olursa daha iyi olur yada pdf jpg olarak yüklenebilir.)

Örneğin
Ülkesi : Belçika
Bağlı Olduğu Sigorta Şirketi : X Şirketi
Sigorta Şirketi : X Şirketi
İstenilen Belgeler : 2 Adet X 1 Adet X
Sigorta Belgesi (Bu Kısmı scan olarak alma imkanımız olursa daha iyi olur yada pdf jpg olarak yüklenebilir.)

Kaba Taslak Bir Görüntü Örneği Ekledim Arkadaşlar.Görüntüle dediğimizdede Hepsini normal bilgi amaçlı gösteren bir sayfa açılabilir. Kaydederkende kaydettiğimiz değerlere göre arama yapabilirsek güzel olur. Örneğin bir ülkenin altına hangi sigortayı kayıt ediyorsak o sadece aranırken o ülkede çıkarsa bunu gurplandırabilirsek güzel olur.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
bir allahın kulu yardımcı olmayacakmı arkadaşlar bari bir yol gösterin .

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
3-4 gündür yalvarıyorum çok acil diyorum . bir kişide çıkıp kardeş bunu bunu yap demiyor 400 kişi bakmış önceki konuya herkese mesaj atıyorum konuya bir göz atmaları için. Rahatsız etmek değil amacım çok ihtiyacım var buna.

turist

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 64Bit
English
3-4 gündür yalvarıyorum çok acil diyorum . bir kişide çıkıp kardeş bunu bunu yap demiyor 400 kişi bakmış önceki konuya herkese mesaj atıyorum konuya bir göz atmaları için. Rahatsız etmek değil amacım çok ihtiyacım var buna.
İstediğiniz şey kapsamlı bir proje çalışması.
Bunun yerine, safha safha istediklerinizi örneklendirerek konu açınız.
Daha kolay cevap alabilirsiniz.