- Excel Vers. ve Dili
- excel 2007
Arkadaşlar Merhaba ;
Excel ile geliştirmek istediğim bana yardımcı olacak bir uygulama yapmak istiyorum. Uygulamanın gerekliliği aşağıdaki yönde olacak.
Yabancı müşterilerilerin farklı sigortaları var ve farklı ülkelerde değişik prosedürlerde çalışıyor. Ve bu sigortalara ait kartları var. Bende bu bilgiler dosya halinde ve müşteri geldiğinde bunları arayıp bulmak zorlaşıyor. Bunların hepsini kayıt ederek arama yaptığımde değişik kriterlere göre yada kaydettiğim bilgilere göre bana bunları göstermesini sağlamalı.
Aşağıdaki Ana Başlıktaki Bilgileri Kayıt / Düzenleme / Görüntüleme / Silme
Ülkesi
Bağlı Olduğu Sigorta Şirketi
Sigorta Şirketi
İstenilen Belgeler
Sigorta Belgesi (Bu Kısmı scan olarak alma imkanımız olursa daha iyi olur yada pdf jpg olarak yüklenebilir.)
Örneğin
Ülkesi : Belçika
Bağlı Olduğu Sigorta Şirketi : X Şirketi
Sigorta Şirketi : X Şirketi
İstenilen Belgeler : 2 Adet X 1 Adet X
Sigorta Belgesi (Bu Kısmı scan olarak alma imkanımız olursa daha iyi olur yada pdf jpg olarak yüklenebilir.)
Kaba Taslak Bir Görüntü Örneği Ekledim Arkadaşlar.Görüntüle dediğimizdede Hepsini normal bilgi amaçlı gösteren bir sayfa açılabilir. Kaydederkende kaydettiğimiz değerlere göre arama yapabilirsek güzel olur. Örneğin bir ülkenin altına hangi sigortayı kayıt ediyorsak o sadece aranırken o ülkede çıkarsa bunu gurplandırabilirsek güzel olur.