Arkadaşlar siteye yeni üye oldum. Gerçekten faydasını göreceğim bir site. Daha önce nasıl karşıma çıkmadı bu forum gerçekten çok faydalı olmuş.
İlk mesajımda sorunla başlamak istemezdim ama maalesef yardım istiyorum.
Okulda yaptığım denemelerin sonucunu excel de hazırlamak istedim genel olarak bir liste hazırlayabildim ama verdiğim listenin sonunda toplam puanlar yer alıyor ve ben bu toplam puanlara göre sınıf genelinde 1.2.3..... sıralama yapmak istiyorum ve sıralama yaptığımda puanı alan öğrencinin bulunduğu satırın puanla beraber yer değiştirmesini istiyorum. Bilmiyorum bu mümkün mü belki de değildir ama yardım ederseniz çok sevinirim.
Forumda arama da yaptım ama benzer konular içinde sorunuma çözüm bulamadım.
Teşekkürler...
İlk mesajımda sorunla başlamak istemezdim ama maalesef yardım istiyorum.
Okulda yaptığım denemelerin sonucunu excel de hazırlamak istedim genel olarak bir liste hazırlayabildim ama verdiğim listenin sonunda toplam puanlar yer alıyor ve ben bu toplam puanlara göre sınıf genelinde 1.2.3..... sıralama yapmak istiyorum ve sıralama yaptığımda puanı alan öğrencinin bulunduğu satırın puanla beraber yer değiştirmesini istiyorum. Bilmiyorum bu mümkün mü belki de değildir ama yardım ederseniz çok sevinirim.
Forumda arama da yaptım ama benzer konular içinde sorunuma çözüm bulamadım.
Teşekkürler...
Ekli dosyalar
-
27.5 KB Görüntüleme: 25