sıralama problemi

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
merhaba arkadaşlar kendim yaptıgım cari hesapları tutmak için olan excel sayfasında gelen faturalar kısmında ki hücreleri mesela tarih yada fatura no yada kdv sini büyükten küçüğü yada küçükten büyüğe sıralama yapamıyorum yapsam bile yazdıgım sıra ile olmuyor bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz ..

Ekli dosyalar

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

A4:F5 gibi alanı seçtikten sonra istediğiniz sütuna göre sıralama yaptırabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
2007 Tr
denedim ama becerimedim biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz lütfen
önce a4:f5 seç Üstteki araç çubuklarından "VERİ"yi tıkla Sırala yı seç hangi veriyi sıralamak istiyorsan o sütunu seç küçükten büyüğe veya büyükten küçüğe sırala tamama bas

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
önce a4:f5 seç Üstteki araç çubuklarından "VERİ"yi tıkla Sırala yı seç hangi veriyi sıralamak istiyorsan o sütunu seç küçükten büyüğe veya büyükten küçüğe sırala tamama bas

Sıralamak veya içerdiği yinelenenleri kaldırmak istediğiniz hücre aralığı birleştirilmiş hücreler içeriyor. Ancak, aralıktaki tüm hücreler aynı boyutta birleştirilmemiş.
Bu işlemi tamamlamak için, aralıktaki tüm birleştirilmiş hücreleri ayırın veya birleştirilmiş hücreler grubunun her birinin boyutunu en büyük grubun boyutuyla aynı yapın.

BECEREMEDİM SANIRIM a4:f5 seç derken nasıl ctrl + basarak mı ?

Excel Vers. ve Dili
2007 Tr
hiç bişeye basmayacan yalnızca A4 mouse ile tıkla elini kaldırmadan F5 ekadar gel bırak ondan sonra sırlama yap. A4 ten başlayıp F20-25 te olabilir verilerinin çokluğuna göre

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Merhaba,

Resmi inceleyin...