Sıralamayı bozan rakamları tespit etmek istiyorum.

Excel Vers. ve Dili
2003 Tr
Öncellikle forumu araştırdım ve gayet başarılı tebrik ederim. Benim sorunum şu: alt alta birbirini takip etmesi gereken 2000 e yakın fatura numarası var fakat arada bazı faturalar çıktı alındıktan sonra iptal edilmiş. eta da liste alırken bu numaraları göstermiyor doğal olarak. yani 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12....... gibi. Ben yalnızca sıralamayı takip etmeyen numaraları bulmak için nasıl bir uygulama kullanabilirim? yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
İ

İhsan Tank

Misafir
öncelikli olarak hoşgeldiniz
konu başlığınız form kurallarına uymuyor
konu başlığınızı sorularınıza uygun olarak seçiniz

Excel Vers. ve Dili
2003 Tr
öncelikli olarak hoşgeldiniz
konu başlığınız form kurallarına uymuyor
konu başlığınızı sorularınıza uygun olarak seçiniz
Öncelikle yardım edip sonra uyarsaydın daha çok sevinecektim. Madem çok önemli değiştirdim başlığı. Buyur şimdi yardım edermisin ?

İ

İhsan Tank

Misafir
Öncelikle yardım edip sonra uyarsaydın daha çok sevinecektim. Madem çok önemli değiştirdim başlığı. Buyur şimdi yardım edermisin ?
öncelikle şunu söyliyeyim burada herkes sizin gibi başlık açarsa burası form sitesi değil hep aynı konu başlığı açılmış bir site olur. Ayrıca form sitemizde üyelerin dışında google ve diğer aram motorlarındada çıktığı için konu başlığını değiştirmenizi istedim
istediğiniz çalışmaya bir örnek hazırladım
koşullu biçimlendirme yapıldı
Kod:
=$A1<>$B1

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 Tr
inceleyeyim, ilgi için çok teşekkür ederim. saygılar.

Excel Vers. ve Dili
2003 Tr
Ben tam olarak derdimi anlatamadım sanırım. istediğim daha farklı. Örnek bir resim ekledim oradan yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

İ

İhsan Tank

Misafir
merhaba
Kod:
=EĞER(A1="";"";EĞER(EHATALIYSA(KAÇINCI(SATIR();A:A;0));SATIR();""))
formül Ömer Uzman'dan Alıntıdır.
Formülü sadece olmayan rakamları istiyorsanız hücreye yapıştırıp aşağıya çekin
renklenmesini istiyorsanız koşullu biçimlendirme'yede yapıştırınız. örnek dosya ektedir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 Tr
çok teşekkür ederim ellerinize sağlık, tam istediğim gibi.