Sirali Makro ÇaliŞtirmak

Excel Vers. ve Dili
XP2003
Merhaba ArkadaŞlar

Benİm OluŞturduĞum 12 Aya Ayİt Makro Var. Her Ayin Makrosu O Ayla İlgİlİ DeĞİŞİklİklerİ Yaparak Dosyayi Kaydedİyor.
Benİm Yapmak İstedİĞİm Her Ayin Makrosunun Bİr Defa ÇaliŞmasi, İkİncİ Kez ÇaliŞmasi İÇİn DİĞer Aylarin Sirasi İle ÇaliŞtirdiktan Sonra ÇaliŞmasi Bu Konuda Bana Yardimci Olabİlİrsenİz Sevİnİrİm.

Şİmdİden TeŞekkÜrler

Excel Vers. ve Dili
XP2003
yardımmm

arkadaşlar soruma cevap alamadım. durumum çokmu umutsuzzz :kafa: :kafa: :kafa:

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Merhabalar

Sorununuz, tam olarak anlaşılamıyor. Herbir makro kodu farklı çalışma kitaplarında mıdır?

Eğer, makro çalıştırıldığında; her seferinde, tüm kitaplar elden geçecekse, benim aklıma gelen, "tekbir makro koduyla bu işin halledilebileceği" gibi birşey ... Onun için sırasıyla makro çalıştırmak da gerekmez...

Yani şu an içinde bulunduğunuz durumu, biraz daha açmanız ve açıklamanız gerekiyor.

Excel Vers. ve Dili
XP2003
Sirasi İle Makro ÇaliŞmasi Hk.

Selamlar

Öncelİkle Sorumu Dİkkate AldiĞiniz İÇİn TeŞekkÜr Ederİm.
12 Aya Ayİt Makrolarim Var.bu Makrolarin Tamami Tek Bİr Dosya İÇerİsİnde. Dosyam Her Ay Sonunda KullandiĞim Malİyet Raporudur. Her Yenİ Aya GeÇİldİĞİnde Bİr Öncekİ Ayin Dosyasi Kopyalanarak Kullaniliyor.yenİ Aya GeÇİldİĞİnde Kopyalanan Dosyanin İÇerİsİndekİ FormÜl BaĞlantilarinin Yenİ Aya Uyarlanmasi İÇİn Makrolar HazirlanmiŞ Durumda. Her Buton İlgİlİ Ayin FormÜllerİnİ GÜncellİyor. Yanİ Bİr Öncekİ Ayin HÜcrelerİnde Bulunan FormÜllerİ Bİr Sonrakİ Aya Kopyaliyor, Öncekİ Aya Tekrar DeĞer Olarak YapiŞtiriyor.ayni Makro Üst Üste İkİncİkez ÇaliŞtirildiĞinda FormÜl DeĞere DÖnÜŞÜyor. Bunu Önlemek İÇİn Makrolarin Sirasi İle ÇaliŞmasini SaĞlamak İstİyorum. ÖrneĞİn Şubat Ayina Ayİt Makroyu ÇaliŞtirdiktan Sonra İkİncİ Kez ÇaliŞtirmama MÜsade Etmesİn. İkİncİkez ÇaliŞtirmam İÇİn Şubattan Sonrakİ Aylarin Sirasi İle ÇaliŞmasi Ve Tekrar Şubat Ayina Gelİnmesİ Gereksİn.
İnŞallah Yeterİnce AÇiklayici OlmuŞumdur.

Şİmdİden Yardimlarinizdan Dolayi TeŞekkÜrler