Sözlükte ReDim Preserve Hatası

ses

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
Arkadaşlar ek dosyada göndermiş olduğum çalışmamda göründüğü üzere şu şekilde bir çalışmamız mevcut Harflere tıkladığımızda Listbox ta isimler var isimlerden birini seçtiğimizde bize o kişinin ne durumda olduğunu Label de görüntülenmesini istiyoruz dün Levent bey bu konuda çok yardımcı oldu bir programı yaptık fakat bir yerde hatayla karşılaştık. Dosyayı indirdiğinizde sorunu farkedeceksiniz a harfine tıkladık listbox ta listeliyor açıklamsını görüntülüyor fakat başka bir harfi tıkladığımızda hata veriyor. Redim Preserve bölümünü gösteriyor hata olarak... Konu ile ilgilenen arkadaşların yardımlarını bekliyoruz şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
bir bakın

sayın ses örnege bakarsanız..

Ekli dosyalar

ses

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
security kardeşim tmm çok teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu Kolay gelsin..

ses

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
security oldu ama bu kez şöyle bir sorun var a harfini tıkladığımızda görüntülüyoruz c yi tıklıyorum listbox ta a harfinden kalan öğeler var bunu nasıl yapıcaz :(

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
Buyrun

security oldu ama bu kez şöyle bir sorun var a harfini tıkladığımızda görüntülüyoruz c yi tıklıyorum listbox ta a harfinden kalan öğeler var bunu nasıl yapıcaz :(
kodları değiştim umarım istediğiniz gibi olmuştur.. tüm harfler dolu ve sadece o harfler yazıyor..

Ekli dosyalar

ses

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
security çok teşekkürler ama hepsi dolu olmayacak mesela c harfi boş olacak yada diyelim e harfi bu şekilde çalışmamız

ses

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
tşk

security kardeş ben çalışmamı düne oranlar biraz daha ilerlettim fakat bir yerde takıldım sanırım bunu sen çözebilirsin ekteki dosyayı inceleyebilirmisin Listboxtan öğeyi seçtiğimde Label1 de gösterecek ama hata veriyor yazdığım yerde bi kontrol edersen sanırım çözebilirsin şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

ses

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
arkadaşlar benim sorunuma yardım edebilecek kimseler yokmu :(((( en son göndermiş olduğum CALISMA.xls de sorunum var

ses

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
tşk

veysel kardeşim allah razı olsun senden çok saol çok varol emeğine sağlık

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
merhaba buna bir bakın sayın ses

sayın ses mesajınızı yeni aldım gerçi sayın uzmanım yardımcı olmuş..
bende biraz daha geliştirerek size örnekle sunuyorum.

Ekli dosyalar