sogulamalı karşılaştırmalı demirbaş takibi

Excel Vers. ve Dili
2007
Arkadaşlar sorum biraz karışık adım adım anlatıcam yapabilen varsa süper bir iyilik yapmış olacaksınız şimdiden tşkler

1- elime birkaç ayda bir 800 kalemlik demirbaş listesi geliyor 1 sutunda malzemenin stok nosu 2 studa malzeme adı 3 stunda adeti vss

2- Ben bu listeyi önceki ayın listesiyle karşılaştırıp raporlamasını istiyorum 3 sayfada mesela. Bu ay kac malzeme eklenmis hangilerinin adet durumu değişmiş ve hangileri eklenmiş gibi bir rapor gerekiyor. bu karşılaştırma olayında stok numarasını baz alamak lazım ama.

bunu yapan arkadaşa şimdiden çok teşekkür ediyorum bence kendisi bir dahi :)

kulomer46

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office LTSC Professional Plus 2021 - Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
08-06-2027
800 malzemelik bilgilerin olduğu ekli dosya gönderiniz, bakalım..

Excel Vers. ve Dili
ev: Ofis 2007- Win Xp
iş: Ofis 2010- Win Vista
Arkadaşlar sorum biraz karışık adım adım anlatıcam yapabilen varsa süper bir iyilik yapmış olacaksınız şimdiden tşkler

1- elime birkaç ayda bir 800 kalemlik demirbaş listesi geliyor 1 sutunda malzemenin stok nosu 2 studa malzeme adı 3 stunda adeti vss

2- Ben bu listeyi önceki ayın listesiyle karşılaştırıp raporlamasını istiyorum 3 sayfada mesela. Bu ay kac malzeme eklenmis hangilerinin adet durumu değişmiş ve hangileri eklenmiş gibi bir rapor gerekiyor. bu karşılaştırma olayında stok numarasını baz alamak lazım ama.

bunu yapan arkadaşa şimdiden çok teşekkür ediyorum bence kendisi bir dahi :)
http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=20306

linkinde güzel bir eklenti var tam size göre özenle derlenmiş vbe bahçlerinden :)