Spreadsheet özelliğini wordde uygulayabilmek?

Excel Vers. ve Dili
Excell 2003 Türkçe
Merhaba arkadaşlar merak ettiğim ve kendi projeme uygulamak istediğim bir konu vardı oda excelde spreadsheet özelliğini kullanarak sayfanın bir görüntüsünü form üzerine aktarabiliyoruz bu özelliğe benzer olarak wprdde böyle bir şey yapmamız mümkünmü acaba yani woırdde herhangi bir sayfayı yada belli bir aralığı form üzerinde gösterebilme imkanımız varmı acaba? Eğer böyle bir imkanımız varsa benim için çok harika olacak cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden ilgilenen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim

zafer

Super Moderator
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 TÜRKÇE
OFFICE 2010 TÜRKÇE
Merhaba

Word'de Ekle menüsün/Nesne'de Excel çalışma sayfası ile yapabilirsiniz.

İsterseniz word'e oluşacak bilgileri excel sayfasından almak istiyorsanız.
Excel sayfasında istediğiniz aralığı seçin kopyala diyin Word'e geçin özel yapıştır'da excel çalışma sayfası ve bağ.yapıştır'ı seçin.

Excel Vers. ve Dili
Excell 2003 Türkçe
Zafer hocam ilgilendiğin için konu ile teşekkür ederim yanlız benim demek istediğim wordd de form üzerinde bir buton ile yine worddeki bir sayfayı yada belli bir aralığı form üzerinde gösterebilmek. excelde bunu spreadsheet özelliği ile yapıldığını görünce acaba aynı şeyin word de de yapılıp yapılamadığını bilmek istiyorum kısacası form üzerinde bir butona tıkladığımızda form üzerinde açılacak bir yerde worddeki herhangi bir sayfanın görüntüsünü alabilmek tekrar ilgilenirseniz çok makbule geçecektir. hocam

zafer

Super Moderator
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 TÜRKÇE
OFFICE 2010 TÜRKÇE
Merhaba

Bu konuda çok bilgim yok.

Yalnız Word'de araç çubuklarında Visual basic araç çubuğununu aktif hale getirin orada Diğer denetimleri seçin belki isteğinize göre bir şey bulabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
Excell 2003 Türkçe
zafer hocam çok teşekkür ederim. Benimde çok bilgim yok.
Eğer bu konuda bilgisi olan bir hocam yardım edebilrse yada yapılmış küçük bir örnek gönderebilrse çok sevinirim.
Kısacası wordde formun üzerine yerleştirilebilecek herhangi bir nesne yardımı ile sayfadaki bilgileri görebilmek istiyorum.