- Excel Vers. ve Dili
- Excel-2003 Türkçe
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 03.03.2021
Slm arkadaşlar kolay gelsin. Bir ssk bordrosu yapmaya çalışıyorum. bu bordroda bazı sorunlarım var aşağıya sıralıyorum.
1- Kuruş hesaplaması yaptırmıştım. Nolduysa şu an bir türlü uğraşmama rağmen yaptıramıyorum.
2- Userform1 (ANA MENÜ den) Bordro menüsüne giriyorum ve buradan bordro ulştur yapıyorum. burada Parametre sayfasındaki son veriye kadar bordro oluşturabilirmişiz. Şu an elle Makrodan sayı giriyorum ki o sayıya kadar hesaplama yaptırsın. Bunu giderebilirmiyiz.
3- Oluşturulan bodronun sonuna otomatik toplam aldırabilirmiyiz.
4- Bir de Ana Menüde hesaplama butonuna clik yapınca hesaplamasını istiyorum. Şimdi 3 defa clik yapmam gerekiyor.
Yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler. herkese kolay gelsin
1- Kuruş hesaplaması yaptırmıştım. Nolduysa şu an bir türlü uğraşmama rağmen yaptıramıyorum.
2- Userform1 (ANA MENÜ den) Bordro menüsüne giriyorum ve buradan bordro ulştur yapıyorum. burada Parametre sayfasındaki son veriye kadar bordro oluşturabilirmişiz. Şu an elle Makrodan sayı giriyorum ki o sayıya kadar hesaplama yaptırsın. Bunu giderebilirmiyiz.
3- Oluşturulan bodronun sonuna otomatik toplam aldırabilirmiyiz.
4- Bir de Ana Menüde hesaplama butonuna clik yapınca hesaplamasını istiyorum. Şimdi 3 defa clik yapmam gerekiyor.
Yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler. herkese kolay gelsin