stajer Öğrenci E Bildirge işlemi

Excel Vers. ve Dili
excell
ÖNCELİKLE YARDIM EDEN EMEĞİ GECEN HERKESE TŞKLER
Ben bir okulda ögenci staj primlerini yıllardır elle giriyordum Ocak 2020 den itibaren e bildirgeyi farklı bir adresten girilmesi istendi önceki yerde bir önceki ayın bilgilerini aktar diyorum öğrenciler otomatik geliyordu şimdiki yerde XML Dosyası ile yüklemem lazım e bildirgenin sayfasından XML dosya oluşturan Excel Uygulamasını indirip bilgileri girdim buraya kadar hersey güzel adresinden girip XML DOSYASINI YÜKLEDİM lakin tahakkuk tutarları primleri boş gözüküyor geçmedi ögrenci sgk tc gibi bilgiler aktarıldı okulda stajer öğrenci primini toplu bildirim yapan varsa nasıl yaptı veya bunu nasıl çözerim?

paralı bazı programlar E okula girip öğrenci bilgilerini otomatik indirip Aylık bazda E bildirgeye yüklemek için xml dosyası hazırlama yapıyormus. okulda para yok zaten okul aile birlindende ihtiyaclara harcanan okulun parasında böyle işe vermek istemiyom
bana e okuldaki aylık öğrenci devamsızlıgını indirip xml dosya yapan makrolu excel programları elinde olan varmı

Excel Vers. ve Dili
Ağırlıklı olara 2003,2007,2010
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
31.10.2023
2020 Asgari Ücret Bilgisi Girilmemiş Olabilir. Biz YABİL den yapıyoruz bir çıkış yapmak istedik bir türlü olamamıştı asgari ücret tutarını girince olmuştu. benzer bir durum olabilir

Excel Vers. ve Dili
excell
sgk xml formatı degişmiş eski olan var bizdede ondan ocaktan önce yükleniyormuş bunla yeni format yok arastırdıgım kadarı ile hala