Stok Çalışmam

Slm arkadaşalr et üreticileri için bir stok çalışması yaptım fakat sonunu getiremedim stok girişleri ve çıkışları tamam eksik olansa günlük hareketler sayfası bu sayfada giriş - çıkışların raporlarını görmek istiyorum. Bu işi bilen excel üstadlarına ihtiyacım var.Gerekli açıklama dosyada da mevcut. şimdiden teşekkür ederim.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Örnek dosyayı incelermisiniz. İstediğiniz bu mu?

Excel Vers. ve Dili
Office 365
günlük sayfasındaki raporu her ayda bir mi değişecek. yani tarih değiştiğinde ne olacak. girişlerin yıl boyunca devam edecek mi?

Çok teşekkürler

Merhaba,

Örnek dosyayı incelermisiniz. İstediğiniz bu mu?
Tam da istediğim gibi espiyonajl çok sağol tarihleri değiştirdiğimdede çalışmaya devam ediyor zaten devirli kullanacaktım. çok güzel tek sorun paketlerin değilde kgların yazılmasıydı onuda artık sizin yazdığınız formülü inceliyerek bulmaya çalışacam. sağolun

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Rica ederim.

İşinize yaradığına sevindim.

İyi çalışmalar..

Excel Vers. ve Dili
Office 365
Macro İle ÇÖzÜm

sayın turunç, gerçi arkadaşlar formülle işi çözmüşler . ancak, tam 2 gündür bunun üzerinde macro ile nasıl bunu yaparım diye, yurt içi ve yurt dışı dahil bakmadığım örnekler kalmadı. Ancak şunu da gururla söyleyebilirim ki, bizim sitemizde verilen cevaplar arasında özellikle, Mustafa Kök arkadaşımızın bu konuya benzer bir soruya vermiş olduğu yanıttan çok faydalandım. Çünkü evlaute ile formülu döngüye bu şekilde sokmayı başardım. İnanın bu formulü başardığım için çok mutluyum. inşallah işinize yarar.

Son düzenleme:
sayın turunç, gerçi arkadaşlar formülle işi çözmüşler . ancak, tam 2 gündür bunun üzerinde macro ile nasıl bunu yaparım diye, yurt içi ve yurt dışı dahil bakmadığım örnekler kalmadı. Ancak şunu da gururla söyleyebilirim ki, bizim sitemizde verilen cevaplar arasında özellikle, Mustafa Kök arkadaşımızın bu konuya benzer bir soruya vermiş olduğu yanıttan çok faydalandım. Çünkü evlaute ile formülu döngüye bu şekilde sokmayı başardım. İnanın bu formulü başardığım için çok mutluyum. inşallah işinize yarar.
parsley2 kardeş söylediğin gibiyse çok uğraşmışsın eline emeğine sağlık güzel olmuş.

Excel Vers. ve Dili
Office 365
)

rica ederim. Çok güzel örnek bir çalışma oldu bence.