çok teşekkür ederim istediğim gibi olmuş elinize sağlık.
Zira hazır bi excel programı buldum onun üzerinde değişiklikler yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz yine
Arama butonunda arama yaptığımda sayfa 4teki parçayı bulsun ve alttaki sarı renkli yerlere sırasıyla yerleştirsin istiyorum sadece alış fiyatını ana sayfada göstermesin istiyorum
arama no yu parça no ve oem no ya göre aratmak istiyorum.
birde programda bulunan sayfa1 deki yeni kayıt depoya giriş menüsünde parça numarası ve adeti yazınca sayfa 2 de o stok varsa depo mevcudunun artmasını, yeni kayıt depodan çıkış menüsününde parça no ve adet girincede sayfa 2 den o kayıt varsa depo mevcudundan düşecek şekilde nasıl yapabiliriz. birde stok adeti 1 in altına düşünce uyarı verebilirmi ?
arama no yu parça no ve oem no ya göre aratmak istiyorum.
birde programda bulunan sayfa1 deki yeni kayıt depoya giriş menüsünde parça numarası ve adeti yazınca sayfa 2 de o stok varsa depo mevcudunun artmasını, yeni kayıt depodan çıkış menüsününde parça no ve adet girincede sayfa 2 den o kayıt varsa depo mevcudundan düşecek şekilde nasıl yapabiliriz. birde stok adeti 1 in altına düşünce uyarı verebilirmi ?
Allah razı olsun ellerine sağlık.harika olmuş.
Yalnız bu arama butonuna parça noyuda dahil etme şansımız varmı.
Birde son bi ricam var son mesajlarda yeni bişi ekledim ona bakabilirmsiniz
yine aynı şey ama içeriği biraz değiştirdim
birde bu makroları bu sayfayı her açtığımda çalıştırmak zorundamıyım yoksa otomatik bi şekilde bunu halledebilirmiyim
Parça No için bakayım, yapabilirsem eklerim.
Kodları eski forma göre hazırladım siz tüm hücrelerin yerlerini değiştirmişsiniz o yüzden o konuda yardımcı olamam eski form üzerinden devam edelim.
Sayfa açıldığında herhangi bir şey yapmanıza gerek yok sadece, parça alırsanız yeni parça numarasını ve adedini yazıp kaydet e tıklayın. Satarken de aynı.
Hocam bir yandan işle, bir yandan da bu dosyayla uğraşınca beynim hata verdi Hem parça no , hem de oem le arama yapmak excel bilgimi baya zorluyor müsait bir zamanda tekrar bakmaya çalışacağım. Kusura bakmayın.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.