Stok Raporu

Merhabalar.....
Sitede bulduğum bir çalışma üstünde değişiklikler yaparak kendime uygun bi çalışma yapmaya uğraşıyorum fakat bir yerde üstadların yardımına ihtiyacım var....

Stok raporu penceresinde Rapoal tuşuna basınca verdiğim tarih aralığına göre süzüyor fakat firma adı bölümüne veri girince süzmüyor bana yardım etmenizi rica ediyorum...

Dosya ektedir.

Kullanıcı adı = ADMIN
Şifre = 1

Çalışmanın orjinal sahibine teşekkürler...

Ekli dosyalar

1Al2Ver

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit TR - Microsoft Office 365 - Win11 Home
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
04-01-2026
Merhabalar.....
Sitede bulduğum bir çalışma üstünde değişiklikler yaparak kendime uygun bi çalışma yapmaya uğraşıyorum fakat bir yerde üstadların yardımına ihtiyacım var....

Stok raporu penceresinde Rapoal tuşuna basınca verdiğim tarih aralığına göre süzüyor fakat firma adı bölümüne veri girince süzmüyor bana yardım etmenizi rica ediyorum...

Dosya ektedir.

Kullanıcı adı = ADMIN
Şifre = 1

Çalışmanın orjinal sahibine teşekkürler...
Merhaba, dosyayı excel 2003 formatında yüklerseniz, daha çabuk yardım alırsınız.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
cmdRapor_Click() Kodlarında aşağıdaki satırı değiştirin.
Kod:
If veri.Cells(i, 4) >= tarih1 And veri.Cells(i, 4) <= tarih2 And veri.Cells(i, [COLOR=#ff0000][B]3[/B][/COLOR]) Like urun And veri.Cells(i, [COLOR=#ff0000][B]5[/B][/COLOR]) Like satici And veri.Cells(i, [COLOR=#ff0000][B]6[/B][/COLOR]) Like fatura Then
Ayrıca Akdeniz formunun Initialize kodlarında da aşağıdaki satırları düzenlemek lazım. Yanlış değerler getiriyor.
Kod:
[FONT=Arial TUR][SIZE=2]cbSatici.RowSource = "CARILISTESI!A3:A" & sayS[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial TUR][SIZE=2]cbUrun.RowSource = "CARILISTESI!b2:b" & sayU[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial TUR][SIZE=2]cbFatura.RowSource = "CARILISTESI!d2:d" & sayF[/SIZE][/FONT]

Teşekkür

janveljan arkadaşımızın dediklerini uyguladım ve oldu yardımları için çok teşekkür ediyorum...