Stok Takip Ve Cari Kontrol

Bintang

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Professional Plus 2019,Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
05-09-2029
Arkadaşlar Merhaba Ekte Gönderdiğim Dosyada Bana Bir Fikir Verirseniz Sevinirim. Yapmak İstediğim İse Bir Firmanın Satışlarının Takibini Yapmak Kısaca Açıklamak Gerekirse A Firması Yıl Başında Alacağı Mallar İçin Bağlantı Yapıyor Ve Bu Bağlantı Yaptığı Malları Yıl İçerisinde Çekiyor İşte Benim Burda Yapmak İstediğim Yıl İçerisnde Ne kadar Mal Çekmiş Ne Kadar Mal Kalmış Çektiği Mallar İçin Ne Kadar Ödeme Yapmış Ne Kadar Borcu kalmış Bana Bu Konuda Yardımcı Olursanız Sevinirim. Bunu Form Oluşturarak Yapabilirmiyim Aynı zamanda

Ekli dosyalar

Bintang

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
05-09-2029
Teşekkür Ederim

Çok Teşekkür Ederim Ellerinize Sağlık.
1. Proğram Ufak Bir Hata Veriyor. Tarihi Çift Tıkladığımda "Could not load an object because it is not availab on this machine" bunu anlayamadım.

2. Peki Son Bir Ricam Olursa Son Sayfada Ödeme Takip Yapmak İstemiştim Onda Bir Fikriniz Varmı Acaba Firma Çektiği Ürün İçin Ne Ödeme Yapmış Ne Kadar Ürün Alacağı Var Ve Ne Kadar Borcu Var Bu Konuda da Yardımcı Olabilirmisiniz.

assenucler

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 TR 64 Windows 11 Home Single Language x64 TR
29-05-2025
Emeği geçenlere teşekkürler..

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
04-11-2020
Çok Teşekkür Ederim Ellerinize Sağlık.
1. Proğram Ufak Bir Hata Veriyor. Tarihi Çift Tıkladığımda "Could not load an object because it is not availab on this machine" bunu anlayamadım.

2. Peki Son Bir Ricam Olursa Son Sayfada Ödeme Takip Yapmak İstemiştim Onda Bir Fikriniz Varmı Acaba Firma Çektiği Ürün İçin Ne Ödeme Yapmış Ne Kadar Ürün Alacağı Var Ve Ne Kadar Borcu Var Bu Konuda da Yardımcı Olabilirmisiniz.
1. Takvimin çalışmaması ile ilgili olarak aşağıdaki linkde yapılan açıklamları inceleyiniz.

http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=76456

2. Ödeme takibi için sizin yapmış olduğunuz ve çalışan bir tablonuz vardı. Burda nasıl bir değişiklik yapmak istediğinizi daha açıklayıcı şekilde belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırız.
Örneğin; Firmaların ne kadar borcu kalmış ne mal almış daha ne kadar mal alacağı var gibi bir takip Firmaların alacakları mallar için bir taahütten ve buna bağlı yaptıkları bir ön ödeme mi kaynaklanıyor ?

Bintang

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
05-09-2029
Günlük Çıkışlar Sayfasındaki Değerleri Firmanın Kendi Sayfasına Atasını İstiyorum Dosya Örneğini Ekte Verdim. Şimdiden İlgi Ve Alakanız İçin Teşekkür Ederim.

Bintang

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
05-09-2029
Günlük Çıkışlar Sayfasındaki Değerleri Firmanın Kendi Sayfasına Atasını İstiyorum Dosya Örneğini Ekte Verdim. Şimdiden İlgi Ve Alakanız İçin Teşekkür Ederim.

Bintang

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
05-09-2029
1. Takvimin çalışmaması ile ilgili olarak aşağıdaki linkde yapılan açıklamları inceleyiniz.

http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=76456

2. Ödeme takibi için sizin yapmış olduğunuz ve çalışan bir tablonuz vardı. Burda nasıl bir değişiklik yapmak istediğinizi daha açıklayıcı şekilde belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırız.
Örneğin; Firmaların ne kadar borcu kalmış ne mal almış daha ne kadar mal alacağı var gibi bir takip Firmaların alacakları mallar için bir taahütten ve buna bağlı yaptıkları bir ön ödeme mi kaynaklanıyor ?

Ekli dosyalar