SÜper Takvİm

Excel Vers. ve Dili
2002-TÜRKÇE
Sayın Formdaşlar

ekteki gibi çok fonksiyonlu takvim yapılabilir mi?

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Sorunuzdan ne kasdettiğinizi biraz daha açarmısınız. Zaten dosyada bir ajanda çalışması yapılmış.

Excel Vers. ve Dili
2002-TÜRKÇE
S

Biraz daha açıklayıcı yazdım.Umarım anlatabilmişimdir.

Excel Vers. ve Dili
2002-TÜRKÇE
S

Sayın Formdaşlar çok zor sordum yada çok fazla birşey mi istedim diye düşünüyorum.Sabırsızlıkla ilgilenen arkadaşlardan bekliyorum.

mehmett

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Sn Antalya 01

Sorularınızı toptan değil de tek tek sorarsanız daha çabuk cevap alırsınız. Projenizin tamamını bir seferde forum üyelerine yaptırmaya kalkarsanız sonuç alamazsınız. Gördüğünüz gibi dosyanızı açan üyeler 5-6 soruyla karşılaşınca kapatıyorlar. Bu forumda yöntem şudur; siz bir proje başlatırsınız, takıldığınız yerleri tek tek foruma sorarsınız ve adım adım sonuca ulaşırsınız.

Şimdi ben ilk sorunuzu doğru anladıysam dosyanızın ikinci sayfasına örnek bir arka plan (logo) ekleyip ekte gönderiyorum.

Siz de kendi şirketinizin logosunu ekleyin;

Biçim, Sayfa, Arka plan menüsünden ekleyeceksiniz. (Yalnız, arka plan dosyayı çok büyütüyor.)

Dediğim gibi diğer soruları da tek tek sorun. Ve her soruyu da uygun bölümlerde sorun. (Makro, fonksiyonlar v.s.)

Excel Vers. ve Dili
2002-TÜRKÇE
S

Sayın Mehmet verdiğiniz cevab için teşekkür ederim.

Benim isteğim TAKVİM Yazan Sheet teki arka plan diğer sayfalardaki değil yinede teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
excel2003
slm
kardeş bu takvimin nasıl yapıldığını bir türlü anlayamadım.formül falan yok mu görünmüyo yardımcı olursanız sevinirim.

Excel Vers. ve Dili
excel2003
Slm bu takvimin günlerini excel hücrelerine aktarabilirmiyiz? (takvimdeki rakamlar değiştiğinde excel hücrelerinde de değişirmi?) bir excel hücresindeki bilgiyi "Shift" + "=" + "hücre" aktardığımız şekilde aktarabilirmiyiz.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 - ingilizce
Slm

Bu takvim üzerinde, bir sonra ki ayla ilgili bir sayfa açmak istediğimizde nasıl bir kod kullanabiliriz?

Şubat yada mart ayı'nı seçerek ilgili tarihi seçtiğimde istemiş olduğum tarihin sayfasını açmıyor. Onun yerine aktif olduğu ay içerisinden seçili günü açmakta.

Ya da şu şekilde sorayım, söz konusu ajan da uygulamasını aylık olarak değilde yıllık olarak kullanmak için nasıl bir kod kullanabiliriz?

Umarım anlatabilmişimdir.