Sürükleyerek formül çoğaltma sorunu

Excel Vers. ve Dili
Excell 2013 Tr
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
26-05-2021
Merhaba arkadaşlar. Benim 2 sayfadan oluşan excel dosyam var.
1. sayfada A1 hücresinde bulunan isimlerin 2. sayfada A1 hücresinde olması gerekiyor.
2.Sayfa A1 hücresinde "=Sayfa1!A1" formülünü kullandım.
Benim sorun yaşadığım nokta;
1.Sayfa A1,A2,A3... hücreleri ayrı ayrı ama 2.Sayfada hücreler birleşmiş. A1-A2, A3A4,... gibi.
Normalde formül "=Sayfa1!A1,=Sayfa1!A2..." gibi artması gerekirken hücreler birleştirildiği için "=Sayfa1!A1,=Sayfa1!A3,=Sayfa1!A5..." gibi atlayarak gidiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim.
Şimdiden teşekkür ediyorum herkeze.

İ

İhsan Tank

Misafir
Merhaba arkadaşlar. Benim 2 sayfadan oluşan excel dosyam var.
1. sayfada A1 hücresinde bulunan isimlerin 2. sayfada A1 hücresinde olması gerekiyor.
2.Sayfa A1 hücresinde "=Sayfa1!A1" formülünü kullandım.
Benim sorun yaşadığım nokta;
1.Sayfa A1,A2,A3... hücreleri ayrı ayrı ama 2.Sayfada hücreler birleşmiş. A1-A2, A3A4,... gibi.
Normalde formül "=Sayfa1!A1,=Sayfa1!A2..." gibi artması gerekirken hücreler birleştirildiği için "=Sayfa1!A1,=Sayfa1!A3,=Sayfa1!A5..." gibi atlayarak gidiyor. Bunu nasıl düzeltebilirim.
Şimdiden teşekkür ediyorum herkeze.
eki inceler misiniz
istediğiniz böyle bir şey mi_?

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excell 2013 Tr
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
26-05-2021
Yardımınız hakkında

İlgilenerek cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
Yaptığınız örneğe bakılırsa sormak istediğimi anlata bilmişim. Ama bu seferde başka bir sıkıntıyla karşılaştım.

benim 1 sayfadaki verilerim çok olduğu için bu formüllemeyi yapmak zor. 2. sayfada a1 hücresini tutup aşağıya doğru sürüklediğim zaman tekrar atlama yapıyor. A1+A2 yi seçip sürüklediğimde yine atlama yapıyor.

Aslında şöyle bir durum.

1. Sayfada
A1 B1 C1 hücrelerinde verim var.
2. Sayfada
A1 ile A2 Birleştirilmiş ve buraya Sayfa1 A1 deki veri geliyor.
B1 hücresine 1. Sayfadaki B1 hücresi;
B2 Hücresine 1.Sayfadaki C1 Hücresi geliyor.

Örnekte dosya yapmak istediğimi anlatıyor yardımlarınız için teşekkürler.
Bu arada sayende Kaydır fonksiyonunu da öğrenmiş oldum bunun içinde ayrıca teşekkürler.

Ekli dosyalar