Süzülmüş birkaç sütundan tek seferde kurtulma

modoste

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft OFFİCE Ev ve İş 2019 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
18-03-2025
merhaba sayın hocalarım
kullandığım bir çok çizelgede en az 5-6 sütunda veri süzme uyguluyorum ve sonuçlar alıyorum
ancak listenin ilk haline dönmek için tüm sütunlarda "TÜMÜNÜ SEÇ" yapmadan olmuyo
bunun kolayı varmıdır.

tek seferde süzülmüş liste görüntüsünden ilk haline dönmek yapılabiliyomu

mancubus

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İŞ: 2021 Win Eng
filtreyi kaldırıp tekrar filtre uygulamak yeterli...

modoste

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
18-03-2025
evet bu dediğiniz mantıklı ilgili satırı seçip filtre kaldır yapıp sonra ilgili satırı tekrar filtrelemekten bahsediyosunuz dimi
ben uzun yolunu yapıyorum hep kaç tane süzmede kriter satır varsa tek tek yümünü seç yapa yapa en başa geliyorurdum.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Merhaba,

Yeni ofis sürümlerinde filtre menüsünde (temizle) seçeneği eklenmiş. Bu seçeneği kullanarak filtreleri ilk haline kolaylıkla getirebiliyorsunuz. Eski versiyonlarda Sn. mancubus'un belirttiği gibi yapabilirsiniz. Ya da makro ile sayfadaki filtreleri kontrol eden bir kod oluşturup bunu bir tuşa kısayol olarak atayıp kullanabilirsiniz.

modoste

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
18-03-2025
sayın korhan hocam çok teşekkür ederim bu bilgi için çok işime yaradı bende excel 2010 kullananlardanım bilmediğim birşey daha öğrettiniz.
ayrıca sayın hocam
Farklı formattaki sekmelerde veri aktarma 13.04.2013 tarihinde sorduğum soruya verdiğiniz çözümden sonra bir değişik durum için daha tablo sormuştum hocam siz bu soru grubuna aşinasınız
o isteğimede cevap verirmisiniz.