Değerli Dostlar Selamlar,
Tab order daki nesneleri listeden silebilirmiyiz. Ben resimdeki nesnelerin ilk 6 adetini bırakarak diğerlerini silmek istiyorum.
Selamlar Sayın Ferhat Hocam,
Enter ile nesneler arası ilerlerken istemediğim nesneleri kullanmıyayım diye. Silindikten sonra ne şekilde silindiği farketmez sanıyorum.
Eğer bu nesneler işe yaramıyorsa; o zaman tasarım görünümündeyken, neden elle silmiyorsunuz ?
Enter ile nesneler arasında nasıl dolaştığınızı anlamadım. Yoksa kastettiğiniz şey "Tab" tuşu mu? Eğer öyleyse; bu nesnelerin "TabStop" özelliğini "False" a döndürün.
Benim anladığım tab order penceresinde bazı nesnelerin görünmemesi isteniyor. Böyle bir imkan sanıyorum yok. Özellikle label gibi nesneler pasif durumda oldukları için tab sıralamasında pas geçilirler. Bu durumdada tab order penceresinde gereksiz yere bulunduklarını düşünebiliriz. Özellikle labellerin çok fazla olduğu durumda bende aynı sıkıntıyı çekiyorum.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.