Tablodaki verilere ait alt liste oluşturmak

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 Türkçe
Selam arkadaşlar Öncelikle yeni olduğum için yanlış bi başlık açtıysam özür dilerim
Günlük elime gelen bi tablo var ve benim bu tablodan aynı santral adına ait hizmet numaralarını başka bir çalışma sayfasında bağlı oldukları ana ofislerin altında sıralamam ve geçen süreye göre öncelik belirlemem gerekiyor

Ekte bazı santral isimlerinin hizmet numaralarının ve geçen sürelerin mevcut olduğu basit bi tablo bulunmaktadır
Nasıl hazırlayabileceğim konusunda yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 Türkçe
arkadaşlar tablo konusunda yardımcı olabilecek kimse yok mu?? En kısa zamanda düzenlemem gerekiyor

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Anlaşılmıyor ...

Bir başka sayfaya (örn. Sayfa2) manuel olarak hazırlayacağınız raporu işleyerek örnek dosyanızı revize ediniz.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 Türkçe
Anlaşılmıyor ...

Bir başka sayfaya (örn. Sayfa2) manuel olarak hazırlayacağınız raporu işleyerek örnek dosyanızı revize ediniz.
Sayın Ferhat ilginize çok teşekkür ederim manuel olarak hazırladığım halini ekte gönderiyorum Normalde elimdeki santral ve ana ofis sayısı çok daha fazla Benim amacım sizden aldığım örneği geliştirmenin bir yolunu bulmak şimdiden yardımınıza çok teşekkür ederim

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Slm.
Verileriniz hariç tablonuzu değiştirdim. (bu şekilde kullanıma daha uygun olduğunu düşündüm).
Tablo içinde gereken çoğaltma ve uyarıları yaptım. İnceleyin.
Sizin için kullanımı yeterli değilse ve belirtirseniz farklı uygulama örnekleride çıkacaktır.
İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 Türkçe
Sayın Muygun çok teşekkür ederim harika bi çalışma olmuş işime çok yarayacağı kesin bi çalışma Yanlız filtreleme yerine hepsini aynı sayfada ana ofis başlıkları altında toplamamız mümkün mü?? Tekrardan emeklerinize çok teşekkür ederim Ellerinize sağlık

Son düzenleme:

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Son talebinizi işaret edeceğiniz bir örnek üzerinde belirlerseniz anlamam daha kolaylaşır
"filtreleme yerine hepsini aynı sayfada ana ofis başlıkları altında toplamamız mümkün mü?? "
bu isteğinizi (hangi aynı sayfa?, ana ofis başlıkları ne? finike elmalı kaş vs.. ana ofis başlığı mı?,) anlamadım.
Yada ekteki gibi mi?

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2007 Türkçe
Merhaba;
Son talebinizi işaret edeceğiniz bir örnek üzerinde belirlerseniz anlamam daha kolaylaşır
"filtreleme yerine hepsini aynı sayfada ana ofis başlıkları altında toplamamız mümkün mü?? "
bu isteğinizi (hangi aynı sayfa?, ana ofis başlıkları ne? finike elmalı kaş vs.. ana ofis başlığı mı?,) anlamadım.
Yada ekteki gibi mi?
Ellerine sağlık dostum istediğim kesinlikle böyle birşeydi:)) Excel için bi kaynak önerebilir misin bana?? Bu tarz sorular forum kurallarına aykırıysa herkesten çok özür dilerim excelle ilgilenmeye yeni başladığım için düzgün bi kaynak arayışı içindeyim Tekrardan yardımların için çok teşekkür ederim

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba morbit;
Bu sitede olduğuna göre olabilecek en büyük kaynaktasın. Burdaki sorulara göre çözüm örneklerini inceleyin. Mümkünse örnekleri yedekleyip farklı uygulamalarda deneyin. Kitap için sitede önerilen (üst tarafta reklamı var) kitaplardan bir yada birkaçını seçebilirsin. Ama burdaki uygulamalar herzaman kitaplardan daha farklı ve zengin olacaktır.
İyi çalışmalar.
:)