Tabloyu Sayfalara Bölme ve Senkronizasyon

Excel Vers. ve Dili
2011 - TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
09-12-2021
Merhabalar,

Nasıl ifade edebileceğimi bilmiyorum ama Tablo Olarak Biçimlendirme'yi kullanarak filtreli bir tablo oluşturdum. Tablomu dosya olarak ekledim. Bazı sütunlara bağlı formüller oluşturdum. Amatör bir excel kullanıcısıyım. Bir tane ana fiyat listem var. Bu listede market ürünleri yer almakta. Farklı marketlerdeki fiyatları var, bizim belirlediğimiz fiyatlar mevcut.

Şöyle bir şeye ihtiyacım var. En sol sütunda yer alan kategorileri ayrı sayfalara da almak istiyorum. Yani ana listedeki Baby kategorisinde yer alan ürünleri Baby sayfasına taşımak fakat ana fiyat listesinde de yer almasını istiyorum. Aynı zamanda kategoriye özel sayfadaki düzenlemelerin de senkronize bir şekilde ana fiyat listesinde de güncellemek istiyorum. Böyle bir şeyi yapabilmem mümkün müdür?

Hangi formülle yapılabilir diye araştırdım biraz ama bilgi az olunca hangi formülle yapılabilir onu da bilemedim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Makro ile yapılanda bile kuvvetli bir bilgisayara ihtiyacınız var. (Formülle ne olur bilemiyorum. İhtimalle veri arttıkça dosya açılamaz hale gelir.)
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2011 - TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
09-12-2021
merhabalar. çok teşekkürler. dediğiniz gibi epey yavaşlattı bilgisayarı. işe yarasa da attığınız tablo aslında pek de kullanışlı olmadı bizim için dediğiniz gibi. emeğiniz için teşekkür ederim.