tahakkuk hakkında

Erdem Akdemir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2016 PRO TÜRKÇE-İNG. 64 BİT
sayfa2'de yer alan listenin açılır kutu'da yer almasını mı istiyorsunuz

tam olarak istediğiniz nedir, tamamını anlatırsanız yardımcı olmak isterim

Excel Vers. ve Dili
offis2013 Türkçe
Sayın "kuvari" dosya bana ait değil Sayın "ertokap" 'a aitti ilginize teşekkür ederim.

Sayın muhceli hocam öncelikle problemimle ilgilenme nezaketini gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. Sayın üstadım istediğim olmuş ama eksik anlattığım için sizde haklı olarak eksik göndermişiniz.sayfa 2 de kodların karşılığında D sütununda o kodun karşılığı var. 3.sayfada combobox kutusunda istediğim kodu seçince o kodun karşılığı hesap /ayrıntı adındaki stuna gelecek alta alta seçtiğim kodların karşılığı toplam 17 tanedir zaten 17 sıra var ama 1500 koddan istediğimi seçeceğim için bazen 978. bazen 500 bazende250. kodu kullanmam gerekecek
hocam anlatabildim mi bilmiyorum ama problemim bu.dilerseniz daha sonra detayları yazmaya çalışırım şimdiden çok teşekkür ederim

Erdem Akdemir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
sayın ertokap ekteki dosyayı incelermisiniz

yükleme yaparken birkaç şeyi sildim, şirket belli bir kb'ın üstünde upload'a izin vermiyor, ödeme emri sayfasındaki firma isimleri bölümünü

Ekli dosyalar

sayın kuvari hocam öncelikle çok teşekkür ederim istediğim tam buydu.Yanlız dediğiniz gibi firma isimleri bölümü başka bir çalışma kitabından o bilgileri çağıryordum şimdi o bölüm bozulmuş.dilerseniz o çalışma kitabınıda gönderebilirim. yardımlarınız için teşekkür eder çalışmalarınızın devamını dilerim

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
Sayın ertokap

diğer dosyanızı da gönderirmisiniz, yani bilgi alışverişi yapılacak her iki dosyayı

Erdem Akdemir

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
sayın kuvari hocam öncelikle çok teşekkür ederim istediğim tam buydu.Yanlız dediğiniz gibi firma isimleri bölümü başka bir çalışma kitabından o bilgileri çağıryordum şimdi o bölüm bozulmuş.dilerseniz o çalışma kitabınıda gönderebilirim. yardımlarınız için teşekkür eder çalışmalarınızın devamını dilerim
gönderin ikisini birleştirelim eğer şirketten dosyayı gönderemezsem, akşam evden gönderirim