takip programı

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
merhabalar arkadaşlar ben elektronik ve uydu sistemleri ile uğraşan biriyim ve excel de kendim bir müşteri takip formu oluşturmak istiyorum mesela aşagıdaki gibi nasıl yapacagıma inanıyorum ama nerden başlıyacagımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim..

müş ara ........

müşteri bilgileri cihaz bilgileri
ad model
soyad marka
adres canak sayısı
tel disecq bağlantısı
google earth

satılan ürünler yapılan montaj alınan ücret kalan ücret

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 türkçe
Acess ile takip etmekte mümkün ama biraz bilgilenmen gereke bilir bir de excel çalışma dosya ne olmalı

Siteye eklersen yardımcı olabiliriz.

İsmet

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-06-2029
Arkadaşların da uyardığı gibi , keşke fotoğraf yerine çalışmanın kendisini ekleseniz ... Yardımcı olmak isteyen baştan yaratmak zorunda kalmadan direk çözüme geçerdi , siz de eksikleri kendi isteğinize göre anlatırdınız... " Buna benzer birşey" ama tam olarak ne ...
Bu şekilde sizin çalışmanızın kopyasını çıkarmak gerek , baka baka ...
Örnek çalışmanızı ekleyerek amaçladığınızı anlatırsanız konunuz daha hızlı çözülür.

Ayrıca sitede aratırsanız , " buna benzer " çalışmalar var...

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
arkadaşlar eger bu programı yapacak varsa acıklamalı yaparsa bende anlamış olurum değişikli yapabilirim

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
13-06-2029
Sanırım ekteki dosya size yol gösterir. Siz sayfalardaki sütunları kendinize göre uyarlayın.
Kullanılan yöntemler :
Ekle-ad-tanımla yolu ile kişi sayfasındaki kısa isimleri sayfa1'de açılır liste olarak aldım.
Bundan sonraki tüm sayfa ve adımlarda düşeyara fonksiyonu ile sayfalardaki değerleri
sayfa1'e çektim .

Bu uygulama işinizi görürse aralıkları kendinize göre bütün sayfalarda aşağı doğru büyütün.
Hala programın ne yapması gerektiği konusunda soru vermemekte direniyorsunuz.
Ben tablonuzdan anladğım kadarı ile ama işi anlamadığımdan tüm verileri öylesine aldım . Siz gerçek verilerinizle değiştirerek deneyin .

Google harita ne işe yarayacak ve neden buraya konacak anlamadığımdan ayrıca buraya sığacağını ya da kişi ile birlikte değişeceğini düşünmediğimden , ona dokunmadım.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2003
@cems arkadaşım cok teşekür ederim bilginden dolayı artık bunu geliştirebilirim sanırım

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
ya birde ben burda yazdıkca kaydediyormu bu program acaba deneyemiyorumda

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
13-06-2029
ya birde ben burda yazdıkca kaydediyormu bu program acaba
Sayfalarda yazımınız bitince Ctrl basılı iken S tuşuna dokunun , bu kaydetmenin kısayollarından biri.. Sonra kapatın çalışmayı veya Sayfa1'de sonuçları gözetin .
Bu şekilde hiçbirşey kaybolmaz.

Neyi deneyemediğinizi ya da neden deneyemediğinizi anlamadım.