• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

• Forum yazılımı güncelenmiştir.

Beklenmedik durumlar görürseniz lütfen yönetime iletin.

Taksitli Satış & Müşteri & Stok Takip Programı

sayın gocebe81;

Diğer programlarınızda gayet güzel fakat, ben bu çalışmanızı çok taktir ettim.

Programlarınızı bizlerle paylaştığınız içinse ayrıca teşekkür ederim..

Son düzenleme:
sonsuz teşekkürler hocam fevkalade güzel degerli bir çalışma payşamanızdan dolayı teprik eder saygılar sunarım

Sayın gocebe81,

Ellerinize sağlık, güzel bir program olmuş. Paylaşımınız için ayrıyeten teşekkürler.

Saygılarımla...

Sayın gocebe81,

Büyük emekle yapılmış bu ve diğer programlarınız, bana accessi sevdirecek.

Paylaşımlarınıza çok teşekkürler.

tebrikler

Süper olmuş kardeşim devam böyle giderse tamam emeğine ve yüreğine sağlık

Sayin Gocebe81
Sedef Mobİlya Programini Uzun Suredİr Takİp Edİyorum Guncelemeler Gercekten Guzel Ama Benİm Rİcam Satista İskonto Ve Kdv Gİrebİlmek Ayrica Urun Adini Yazinca SatiŞ Fİyatini Kendİsİ Yazsa Cok Guzel Olur

GOCEBE81
msn den görusmustuk artık herhalde zamanınız yokki pek msn kullanmıyorsunuz
programınız gercekten guzel emegınıze sağlık karsılıksız olmamak kaydıyla benim işyerime uyarlarsanız kullanmak isterim
tesekkurler programlarınızın devamını bekliyoruz.

ArkadaŞim Elİne SaĞlikta Ben GİrİŞ Yapamiyorum Programa VerdİĞİn Şİfrelermİ YanliŞ Benİ Gİremİyorum Anlamadim. Kullanici Adi Gİrİyorum Sİstemde BÖyle Bİr Kullanici Tanimli DeĞİl Dİyor. Zaten 2 Tane Kullanici GÖrÜnÜyor Ama Onlarda Sadece İsİm Sonunda 123 Yok.

programınız çok başarılı çok emek harcanarak yapıldığı ortada
paylaşımınız için teşekkürler

ArkadaŞim Elİne SaĞlikta Ben GİrİŞ Yapamiyorum Programa VerdİĞİn Şİfrelermİ YanliŞ Benİ Gİremİyorum Anlamadim. Kullanici Adi Gİrİyorum Sİstemde BÖyle Bİr Kullanici Tanimli DeĞİl Dİyor. Zaten 2 Tane Kullanici GÖrÜnÜyor Ama Onlarda Sadece İsİm Sonunda 123 Yok.

her iki kullanıcı adının şifreside 123 tekrar deneyebilirmisin...

arkadaşım emeğine sağlık güzel bi çalışma olmuş fakat bu defada ürün ekleme falan yapamıyorum şifre istiyor. şifresini yazacakmısın yoksa tanıtım amaçlımı koydun bu programı. şu anda delphi de müşteri takip programı yazıyorum. bitene kadar senin programı kullanmak istiyorum. izin varmı. ürün ekleme şifresini verirmisin.

arkadaşım emeğine sağlık güzel bi çalışma olmuş fakat bu defada ürün ekleme falan yapamıyorum şifre istiyor. şifresini yazacakmısın yoksa tanıtım amaçlımı koydun bu programı. şu anda delphi de müşteri takip programı yazıyorum. bitene kadar senin programı kullanmak istiyorum. izin varmı. ürün ekleme şifresini verirmisin.

diğer tüm şifreler 1985

Yardim LÜtfen

Elinize Saglik Cok Mukemmel Olmus,
Emek Bayagi Buyuk Tebrİkler,

Ben Yeniyim Access De, Veritabani Gİbİ Arkadakİlerİ Nasil Gİzlİyoruz.

Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm

herkesin gibi bende iyi dileklerimi iletmek isterim...
fakat bir konuda yardımız gerekmekte, bu programı kendime göre uyarlamak istiyorum. bunun için nasıl bir yol izlemeliyim bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..

Geri