Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tarih alanı, her halde tüm access projelerinin olmazsa olmazı.. Bu bağlamda, dosyadaki örnekler özellikle accesste yeni yeni birşeyler oluşturmaya başlayan arkadaşlar için pratik olabilir..
Sayın Taruz,
Sizden ikinci örneği bir inceleminizi ve TODAY tıkladığımızda normalde bu günün tarihini ilgili alana yazması lazım. Fakat olmuyor. Bununla ilgili ne yapmam lazım.
teşekkür ederim
Arkadaşlar konuyla ilgili değerli arkdaşımız ayhan2122 beni aydınlattı kendisine çok teşekkür ederim. Örnek 2 deki today in vazifesi ileri bir tarihlerde dolaşırken o günün tarihine gitmek için kullanılıyormuş. Denedim ve gördüm. Bu konuda yardımı geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.