Talep formu ve listesi

Excel Vers. ve Dili
2003
Selam Arkadaşlar,

Forum da sizlerin gönderdikleri örnekleri izleyerek epeyce bilgi sahibi oldum
sanırım hemen hemen her gün forma giriş yapıp örnekleri inceliyorum
sizden mümkünse bana içinden çıkamadım yada bir türlü beceremediğim TALEP FORMU ve LİSTESİ konusunda yardım istiyorum.
Siz nasıl yapılacağı konusunda örnekleme yaparsanız sanırım ben tamamlayabilirim
ama formda o kadar güzel örnek varki onların nasıl yapıldığını bir türlü anlayamadım
yardımınızı bekliyorum
ve teşekkür ediyorum

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
Teşekkürler

Paylaşımınız için çok teşekkür ederim.
Emeğinize sağlık
Oldukça güzel olmuş ve bana çok faydası dokunacak.
Tekrar teşekkür ederim
Engin

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
iyi çalışmalar

Excel Vers. ve Dili
2001
Talep ve teklif formu

Sn Arkadaşlar gerçekten güzel bir çalışma olmuş yalnız birşey dikkatimi çekti talep formunda sadece bir satır dolu diğerleri boş olsada 7 satırı aktarıyor. Aslında bilen arkadaşlar bunu biraz daha değiştirebilir. Şayet mümkünse otomatik olark fom kendi gelse ve burada yazan detaylar hani fatura kesiyor gibi kayıt altına alınsa ve istediğimiz zaman geriye dönüp bakabilsek çok güzel olur bence.Ben eğer böyle bir çalışma yapabilirseniz cam satışlarında kullanmak istiyorum. Ve eğer hazırlanabilirse bunu kullanmak için sizlerden izin istiyorum
teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
2003
Profosyonel excel kullanıcıları

Selam arkadaşlar
benim bu konuda yapacaklarım sınırlı sadece excel de bir tablo oluşturdum diğer kısmını halit3 arkadaş yaptı sanırım o bununla ilgili bir çözüm bulabilir ama ben daha fazlasını maalisef yapamıyorum