tarih hesaplama

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Yetersiz veri...

Not:
Anlayamadığım tarih bilgisi özel veri mi? dosyada 1 tarih var onunda gidiş mi? dönüş mü? olduğu belli değil???

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Yetersiz veri...

Not:
Anlayamadığım tarih bilgisi özel veri mi? dosyada 1 tarih var onunda gidiş mi? dönüş mü? olduğu belli değil???
veri girişinden kişinin nerede olduğunu ve tarih giriyorum sağdaki butondan kaydet dediğim zaman gizlenmiş 31 adet sayfa var tarih sırasına göre kayıt ediyor.( tarih 1 se sayfa 1 30 sa sayfa 30 ) sonra bu veriler toplam ay özetinde toplanıyor.
yalnız ihtiyaç olan sey bir kişi ayın 01.02.2020 de antalya da ise tarih yazan sayfaya antalya 01.02.2020 yazacak ertesi gün aynı kişi adanaya gidiyorsa adanaya giitiği günün tarihini yazacak biraz uzun oldu ama daha detaylı bilgi gerekirse yeminet33@hotmail.com aderesinden yazabilirsiniz

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Çıkış noktasını hala anlamış değilim.
Yinede eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Link:

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Link:
[/QUOTE]
Hocam elinize sağlık teşekkür ederim fakat bi sorum daha olacak
Örnek ( veri girişine Ahmet ahmet 01.02.2020 adana yazdığımda Adanaya gidiş tarihi 01.02.2020 yazacak ertesi gün Ahmet Ahmet 02.02.2020 ankara yazdığımda adana dönüş tarihi 02.02.2020 Ankara gidiş tarihi 02.02.2020 yazmasını istiyorum) iyi çalışmalar

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Yetersiz veri...

Not:
Hocam veri girişinden kayıt yapıyoruz o günün tarihine göre günlük puantaj girme mantığı ile sonra girilen kayıtların ay sonu özetini almak amacımız bir kişi hangi tarihte nereye gitmiş kaç gün kalmış iyi çalışmalar

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Yetersiz veri...

Not:
tarih örnek olarak bir tane yazdım yoksa her kişinin karsısına tek tek tarih ve nerede olduğu yazılıyor puantaj tutar gibi