Tarihe göre değişen dosya isimlerine link verme

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 2003, türkçe
İyi günler ,

Her gün gelen raporlarde olan bilgileri raporlamak için excel'deki formulleri kullanıyorum. Ancak Gelen rapor dosyalarının isimleri başları aynı olsa da sonu tarihe göre değişiyor . örn Rapor_11042011.xls rapor_12042011.xls gibi.
İsimleri hergün değiştirmek yerine hyperlink yaparken yada vlookup'i kullanırken sadece Rapor ismini sadece kullanmam mümkün müdür? yani ismi rapor ile başlayan sonu ne olursa olsun dosyaya link verme şansım varmı?

hamitcan

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
Bence bir dosya içinde bir örnekle açıklarsanız, daha çabuk cevap bulabilirsiniz.

hamitcan

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
Kusura bakmayın, dosyanız bana çok karışık geldi, anlamadım, bu yüzden size yardımcı olamayacağım.

Excel Vers. ve Dili
İyi günler Hamit Bey;

Ekte yeni dosya ekledim. buna bakabilirseniz sevinirim. Dosyada görülebildiği gibi değerleri "Rapor Adet 04112011.xlsx" adlı dosyadan okuyor . bir sonraki gün gelecek dosya "Rapor Adet 05112011.xlsx" o yüzden değerleri buradan okuması gerekecek iki yol var bunu sağlamak için birincisi exceldeki formulu değiştirmek yeni dosya ismine istinaden. Yada Dosya ismini değiştirmek. Bunun yerine formulde dosya isminin başına bakarak dataları alacak bir formul var mı? mesela rapor*.* gibi...

Ekli dosyalar

hamitcan

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
Bir gün önceki tarihin alındığını varsayarak aşağıdaki kodu kullanabilirsiniz. Dosya açıldığında kod çalışır. Aktif dosya ile bilgileri çağırdığınız dosyanın aynı yerde olmasına dikkat edin.
Kod:
Sub AUTO_OPEN()
    dosya = Format(DateSerial(Year(Date), Month(Date), Day(Date) - 1), "ddmmyyyy")
    For i = 2 To 11
    Cells(i, 4) = ExecuteExcel4Macro("'" & ThisWorkbook.Path & "\[" & dosya & ".xlsx" & "]" & "Sayfa1'!R" & i & "C2")
    Next
End Sub

Excel Vers. ve Dili
Ellerinize sağlık mithat bey . Bu kodu visual basic'e mi yazıyoruz?