Tarİhe GÖre Hesaplama Ve Aktarma

EkledİĞİm Dosyada Ana MenÜde Bulunan YeŞİl Alandakİ Tarİhlere GÖre ÖrneĞİn Maas1 İÇİn Tarİh 01.01.2008 DedİĞİmde BÜtÜn Verİlerİ Maas1'e Hesaplasin Ve Verİlerİ Lİstelere Aktarsin
Vergİ Matrahlarini Ve Sİgorta Prİmlerİnİ İlgİlİ Sayfalara Aktarsin Makro OluŞturamadim Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm

EkledİĞİm Dosyada Ana MenÜde Bulunan YeŞİl Alandakİ Tarİhlere GÖre ÖrneĞİn Maas1 İÇİn Tarİh 01.01.2008 DedİĞİmde BÜtÜn Verİlerİ Maas1'e Hesaplasin Ve Verİlerİ Lİstelere Aktarsin
Vergİ Matrahlarini Ve Sİgorta Prİmlerİnİ İlgİlİ Sayfalara Aktarsin Makro OluŞturamadim Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm
Ekli 2. bordro da aynı şekilde tasarlandı ama düzenleme ve makroya ihtiyacı var

tarihe göre çalışma günü hesaplama

Bilgiler kısmında açıklamaları yapılan programda ana yazan menüde a1 hücresinde gizlenmiş olan ay günü başlangıcını bir sonraki ay geldiğinde otomatik olarak görmesini ve ay içerisinde tatil günleri resmi tatiller gibi düşerek yemek gün yıpranma gün yol gün otomatik hesaplama yapmasını istiyorum makro konusunda yardımcı olacak bir arkadaş ilgilenirse sevinirim acilen yardıma ihtiyacım var sorunları giderildiğinde bütün arkadaşlar yararlanabilir saygılarımla
şifresi engin74