Arkadaslar a1 hücreresine 13.04.2012 yazdığımda yine aynı a1 hücresine o güne denk gelen günü metin olarak nasıl yazabilirim.sadece günü soruyorum 13.04.2012. Sadece ( cuma ) yazması lazım.yardımlarınızı bekliyorum
bedri bey yalnız bi sorum daha olacak
13.04.2012 yazıp cuma gününe çeviriyorum sizin sayenizde ama formül cubugunda hala tarih olarak yazıyo ve formül yazmama engel oluyor bu durum.hucreyi metin olarak degıl hala tarih olarak algılıyor
sayın Taruz benim dediğim aynı hücre içerisine yazılan tarih.yani a1 hücresine 13.04.2012 tarigini girdiğimde hem hücrde hemde formül çubugunda metin olarak algılanması.sizin verdiğiniz formülü başka bi hücrede yazılı olan veriye uyguladığımda oluyor ama a1 hucrsine girdiğimde döngüsel başvuru oluyor.ilginize çok tesekkur ederim
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.