tartım programı

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
merhaba arkadaşlar.sizlerden bi isteğim olacak.araştırdım fakat bir türlü sonuç elde edemedim.köyümüzde bulunan kantar için bi program istiyorum.detaylı birşey olması gerekmiyor. bunun yanında önemli olan birde invikatöreden bilgiyi almamız progtramda.eğer bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
lütfen yardım edin

köyümüzde bulunan kantar programı arıza yaptığı için excelle bu programın yapılabileceği aklıma geldi. kısaca şöyle söylim. forumdan bi tane indirdim ama bunda eksikler var. 1. arama bölümü yok 2. fişin yazılacağı şablon için yazdırma yoktu ben bi tane ekledim doğrumu bilmiyorum artık. 3. konu ise ara butonu oluşturulduğunda karşımıza çıkacak bilgilerin şablona eklenip yazılması gerekiyor. sizlerden ricam kodlamadan hiç anlamadığım için bana hazırlayabilirseniz sevinirim. en kısa zamanda olursa sevinirim

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Kantar programını aldığınız yere müracaat ediniz.Arızayı yapmaları lazım.:cool:

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
malesef

merhaba müracaat etmeyi denedik ama işin kötü yanı biliyorsunuz kriz olduğu için adamlar batmışlar.ulaşamıyoruz bu yüzden. ben bi şablon buldum forumda en azından bununla işimizi görürüz düşüncesindeyim. göndermiş olduğum şablonda isteklerim olursa kendimiz halletmiş olacağız. isteklerimi eklemiş olduğum dosyaya yazdım bakabilirseniz sevinirim

Ekli dosyalar

Son düzenleme: