taşıma yapılıp geriye dönüldüğünde düzeltme yapabilmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2003 English
arkadaşlar merhaba ekte bana gerekli olan bir macro var. gerekli açıklamalarıda içine yazdım. ilgilnirseniz sevinirim. teşekkürler..

Bilgiler yazdığım sınıfa göre sheet lere aktarılcak. Örneğin erdalın sınıfı a olduğu için bilgileri a sheet ine aktarılcak. Bu böle aşağıya doğru devam edecek ve yazdığım an bunu yapması gerekiyor. ve ayrıca mesela erdalın bilgilerinden biri yanlış girildiğinde düzelteceğim ve onu tekrar aktardığı sheet dede düzeltecek

Excel Vers. ve Dili
2003 English
arkadaşlar üstadlar yardım edin lütfen :'(

Excel Vers. ve Dili
2003 English
buna cevap gelmedi ama bununla ilgili bişey daha sormak istiyorum bu işlemi yaparken yani A sınıfına Yada B sınıfına atarken aralarda bir boslukta bırakabilirmi. örneğin
1.aaaaaaaa

2.bbbbbbbb

3.ssssssss
yani her defasında bir satır atlayarak yazmasını istiyorum. şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003 English
yardım lütfen bu macro bitmesse java ya geçemiyeceğim lütfen bitirmeme yardım edin

Excel Vers. ve Dili
2003 English
burdaki tüm örneklere baktım ama bir türlü istediğim yok yardım lütfen

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
cevaplama

Örneklere baktım diyorsun bulamadım diyorsun bir bak formun içinde buna göre örnekleme vardır. ama bu senin işini görür sanırım dosya ekte

Excel Vers. ve Dili
2003 English
malesef görmedi ama yinede teşekkür ederim. burda yazılan kod belirli aralıkları almış benim istediğim, sutunları benim belirlemem bu işte biraz yeni olduğum için kodları yorumlamaktada biraz zorlanıyorum . yinede teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...