Sevgili Dostlar
Excel sayfasında A sutununda TC Kimlik numaralari var.
Bu numaralarin ait oldugu kisilerin Adı Soyadı ve Dogum Tarihlerini Her numaranin yanina nasil getirtebiliriz.
Ilginize simdiden tesekkur ederim.
İlginize teşekkür ederim.
Ama sizin bu dosya tckimlik sayfasına link veriyor ben bunu istemiyorum. Bende kayıtlı Tc Kimlik Numaraları var. Bunlar excelde kayıtlı, öyle bir fonksiyon olsunki bu kimlik numarasının adını soyadını ve doğum yılını excele alıp getirsin istiyorum.
Saygılarımla
belirttiğiniz konuda çözümünü bilen varsa gerçekten benimde çok işime yarayacak bunu vergi kimlik numarasını da doğrulam amaçlı kullanabilirsek çok iyi olacak, zira bazı durumlarda kişiler yanlış bilgi verebiliyor.
Örneğin; a1 hücresine kişinin adı
b1 hücresine soyadını
c1 hücresine baba adını
d1 hücresine doğum yılı
e1 hücresine doğum yeri trafik kodu
Tabi bunlar Vergi Kimlik No'nun belirlenmesi için gerekli kriterler...!!!
gibi bilgileri girmek koşuluyla, yada sadece t.c. kimlik noyu girerek doğrulama isteme imkanımız olursa bence çok iyi olur. en azından sitelerle uğraşmadan doğrudan veri alabiliriz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.