Tedarik amaçlı Excel dosyası ile stok takibi

Excel Vers. ve Dili
microsoft excel 2010
Merhaba arkadaşlar. Benim örnek olarak gönderdiğim excel de yapmak isteğim şey yapılabilir birşey mi yoksa daha farklı bir yol mu izlemeliyim bilmiyorum. Konu hakkında bir bilgim olmadığı için saçma birşey sorarsam şimdiden kusura bakmayın. Ben internet sitelerine ürün tedariği yapıyorum ve ürün bilgileri ve stokları örnek exceldeki gibi tutuyorum. Sorun şu ki birçok site olduğu için stok girdilerinde ve azalmalarında büyük sıkıntı yaşıyorum. Bunun XML ile çözülebilirliği var duyduğum kadarıyla ama ne patronumu XML için finans ayırmaya ikna edebiliyorum ne de XML denilen şeyden anlıyorum. Bu excel formatını Muhasebe programıyla koordineli çalıştırabilir miyim? ya da ürün satıldığından otomatik stok azalmasını sağlayabileceğim başka bir yol mevcut mu? Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
microsoft excel 2010
42 görüntüleme 0 cevap... Ya ben durumu anlatamadım ya da kimsenin kimseye yardımcı olma niyeti yok. Ben "durumu anlatamadım" olarak düşünüp tekrar açıklamaya çalışayım. Örnek excel 'de 710128 barkodlu üründen her satış yapıldığında "Stok" hücresindeki rakamın otomatik olarak ( fatura kesildiği anda ) düşmesini nasıl sağlayabilirim acaba?

Emir Hüseyin Çoban

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Tr - Win10 x64
. . .

Muhasebe programınız nedir ?
Excel ile koordineli çalışmaya müsait mi? Açık kaynak kodlu mu?
Muhasebe programı tedarikçiniz ile görüştünüz mü, belki bu şekilde bir modülleri vardır veya yapabilirler.

Ustalar daha iyi bilir ancak olay muhasebe programınızda bitiyor.
Şöyle bir işlem olabilir. Programdan günlük satışların listesini excele alabilirseniz, mevcut stoklardan düşmesi sağlanabilir.

. . .

Excel Vers. ve Dili
microsoft excel 2010
Rotam net muhasebe programı. Açık kaynak kodlu olup olmadığını bilmiyorum. Ama dediğiniz bilgilere ihtiyacım olduğu aşikar. İlginiz için teşekkürler.