Teklif Hazırlama Formu

Excel Vers. ve Dili
2003
Merhaba arkadaşlar
Excel de basit bir teklif hazırlama formu yaptım ancak buna arayüz ekleyerek güzelleştirmek istiyorum vba kodu bilmiyorum. Yapabilecek birisi varmı acaba. Dosya ekte. Şimdiden çok teşekkürler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Merhaba

Sizin için form ile çalışabileceğiniz bir çalışma hazırladım.

Çalışma kitabınızdaki teklif sayfasında amblemi tıklarsanız form açılacaktır.
İlk listboxta listeniz yer almaktadır. Bu listede istediğiniz ürünü çift tıkladığınızda size kaç adet olacağı sorulmaktadır. Teklif adedini girdikten sonra OK tuşuna basarak alttaki listboxsa aktarıyorsunuz.

Teklifinizi oluşturmak için alttaki butonu tıklayarak teklif formunuzu oluşturursunuz.

Kolaylıklar

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003
Merhabalar;
Algil ilgin için çok teşekkür ederim gerçekten çok işime yaradı sağolasın ellerin dert görmesin.

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2007
Arkadaşlar
Benim yapmak istediğim olay ekteki dosyada da göreceğiniz gibi çalıştığım işyerinde 4 vardiya düzeni hangi vardiya hangi tarihte ne zaman çalışıyor bunun listesini oluşturmak.
A,B,C ve D vardiyaları
S = sabah vardiyası
A = akşam vardiyası
G = gece vardiyası
Pazar günleri kırmızı, bayram günleri ben pembe seçtim, arife günleri sarı olacak.
Yılı yazıp veya açılır menüden seçip oluştur dedğimizde bir çizelge oluşturabilirmiyiz. Yardımcı olabilirseniz sevinirim ve bunu her yıl manuel olarak çizmekten kurtulmuş olurum.
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekür ederim.