TEKLİF ROBOTU

ARKADAŞLAR MERHABA,

FİRMAM İÇİN BİR TEKLİF MAKRO PROGRAMI HAZIRLATMAK İSTİYORUM. PROGRAMDAN BEKLENTİLERİM :

1- BAZI BİLGİLERİ MANUEL (FİRMA ADI, TEKLİF KODU , İLETİŞİM BİLGİLERİ,ÜRÜN KODU,ÜRÜN ADEDİ ,SATIŞ ŞARTLARI,) , BAZI BİLGİLERİ OTOMATİK OLARAK(ÖRNEĞİN ÜRÜN AÇIKLAMASI BİRİM FİYAT, İSKONTOLU FİYAT VE TOPLAM FİYAT) GİRECEĞİM.

BURADA AMAÇ COPY-PASTE YERİNE SADECE İLGİLİ HÜCRELERİ GİREREK (MÜMKÜNSE BİR FORM İÇERİSİNE) HIZLI BİR ŞEKİLDE TEKLİF HAZIRLAMAK

NİHAYETİNDE OLMASINI İSTEDİĞİM TEKLİF EKTEKİ GİBİDİR.

BUNUNLA İLGİLİ BASİT BİR ÖRNEK YAPARAK GÖNDERMENİZİ RİCA EDİYORUM.

MAKRO UYGUN OLUR FİYATTA DA ANLAŞIRSAK ürün bilgilerini gönderip BU MAKROYU HAZIRLATACAĞIM.

SELAMLAR.

ÜZGÜNÜM AMA BANA BU İŞİ , İHTİYACIMA GÖRE YAPACAK BİRİ LAZIM. NE YAZIKKİ O ÖRNEKLERİ BEN UYARLAYAMAM.

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
ne ile ilgili teklif vereceğini belirtmemişsin, dosyayı gönderirken teklifte kullanacağın bilgileri de başka bir sheet e yazıp gönderirsen hangi hücreye ne yazdırılacağı ile ilgili fikir sahibi olup bişeyler yapılabilir belki ama hiçbir veri olmadan bunu hazırlamak olanaksız. Daha detaylı bilgi verirseniz işinizi göebilecek birşeyler hazırlayabilirim.

Unutmadan söyleyeyim "HERŞEY PARA DEĞİLDİR"

Saygılar

Özgür Üney

nazik cevabınız için çok teşekkür ederim.

firma bilgilerini internette vermem doğru olmadığından orada belirtmedim. Ancak benim istediğim, sayfada tip çap ve adet bilgisini girdiğimde, orada belirttiğim ürün açıklamasını ve fiyat bilgisini görmek.

Daha detaylı bilgi için e-mail ve telefon numarasını verebilirseniz ayruntıları ayrıca belirtebilirim.

Fiyat konusuna gelince, sonuçta bir emek var. Ve bu işi başlangıçta nasıl olur acaba diye düşünüyor olsam da , randıman alırsam ayrıntılı bir çalışma yapılmasını istiyorum. Yine de nezaketiniz için tekrar teşekkür ederim. Selamlar
tkucukoz@gmail.com

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
öncelikle şirket bilgileri olarak gerçek bilgiler vermeniz gerekmiyor. varsayılan değerler oluşturun
ürünlerinizi yine elma, armut şeklinde belirtin ama bu bu ürünlerin detaylı bilgilerinin nasıl olacağı ile ilgili bilgilerde verin ki işinizi görebilecek birşeyler ortaya çıkabilsin. bununla beraber profesyonel bir program istiyorsanız eğer bu hobi olarak birşeylerle uğraşmanın ötesine geçer ki ben bu konuda size yardımcı olamam. İşim başımdan aşkın :) moderatörlere mesaj atmanız durumunda müsait olan birisi size yardımcı olacaklardır. Moderatörlere özel mesajlarla ulaşmayı deneyin. Yinede idareten birşeyler istersen boş zamanlarda fırsat buldukça birşeyler yapabilirim. ozguruney@gmail.com benim e-mail adresim.

Saygılar

Özgür Üney

Excel Vers. ve Dili
exel 2002 Türkçe