Tekrar eden kayıtları 1 defa yazdırma

drumitgunay

Finans Uzmanı
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2013 (Türkçe)
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
14-03-2025
Arkadaşlar Merhaba;

Tablodaki eksik fazla sayfasına girilen ve tekrar eden kayıtlar mevcut olucaktır Örnek Ali isimi gibi
Eksik fazla tabloma örnek olarak 10 tane Ali 10 tane resul 10 tane hüseyin girdim bunu Özet sayfasına sadece 3 isim olarak yazması gerekiyor

Ancak ben özet tabloma O sutunda bulunan Tüm isimleri Tekrar ediyorsa 1 kere yazdırmak istiyorum formül ile

Yardımcı olurmusunuz İyi Çalışmalar Teşkkürler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

tamer42

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 İngilizce
Arkadaşlar Merhaba;

Tablodaki eksik fazla sayfasına girilen ve tekrar eden kayıtlar mevcut olucaktır Örnek Ali isimi gibi
Eksik fazla tabloma örnek olarak 10 tane Ali 10 tane resul 10 tane hüseyin girdim bunu Özet sayfasına sadece 3 isim olarak yazması gerekiyor

Ancak ben özet tabloma O sutunda bulunan Tüm isimleri Tekrar ediyorsa 1 kere yazdırmak istiyorum formül ile

Yardımcı olurmusunuz İyi Çalışmalar Teşkkürler.
Bu durumu Pivot tablo ile kolayca yapabilirsiniz, formülle neden uğraşıyorsunuz?

Dosyanız ekte.....

Ekli dosyalar

drumitgunay

Finans Uzmanı
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2013 (Türkçe)
14-03-2025
Hocam pivot 2.ci karsılastırmamda işe yaramıycak formüllüsü lazım bana :(

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Office 2016 TR 64 Bit
22/12/2022
Özet sayfası B4 Hücresine kopyalayınız.Aşağı doğru çoğaltınız.Dizi formülü formülden ctrl+Shif+Enter çıkınız. Dizi formüller i için bakınız.
http://www.excelgurusu.com/dizi-array-formulleri/
Kod:
=EĞERHATA(İNDİS('EKSİK-FAZLA'!$A$3:$A$300;KAÇINCI(;EĞER('EKSİK-FAZLA'!$A$3:$A$300<>"";EĞERSAY($D$3:$D3;'EKSİK-FAZLA'!$A$3:$A$300));0));"")