hakki83
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2016 Türkçe 32 Bit
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 30-09-2026
Merhaba hocalarımız
Örnek dosyada Anasayfadaki sarı butonu çalıştırınca hiç sorunsuz sayfada görülen neticeyi alıyorum.
Fakat buradan çıkan verileri, Rapor sayfasında, başka butonlar için kullanmam gerektiğinden, Rapor sayfasındaki, mavi butona tetikletmek istedim.
Çok açık bir şekilde ifade etmem gerekirse, önce sarı butonun basılmış olması gerekiyor ki; Rapor sayfasındaki diğer düğmeler bu verileri işleyebilsin.
İşte ben de Rapor sayfasındaki butonların en üstüne şu satırı yazdım.
Sheets("ANASAYFA").CommandButton1.Value = True
Oluyor ama Anasayfada oluşması gereken SONUÇLAR adındaki başlık Rapor sayfasında oluşuyor. Oysa böyle bir şey olmaması lazım.
Yani sarı düğmeye direkt basınca sorun yok
Ama mavi düğmeyle çalıştırılınca bir sorun var. Bu sorunu nasıl çözebiliriz
Örnek dosyada Anasayfadaki sarı butonu çalıştırınca hiç sorunsuz sayfada görülen neticeyi alıyorum.
Fakat buradan çıkan verileri, Rapor sayfasında, başka butonlar için kullanmam gerektiğinden, Rapor sayfasındaki, mavi butona tetikletmek istedim.
Çok açık bir şekilde ifade etmem gerekirse, önce sarı butonun basılmış olması gerekiyor ki; Rapor sayfasındaki diğer düğmeler bu verileri işleyebilsin.
İşte ben de Rapor sayfasındaki butonların en üstüne şu satırı yazdım.
Sheets("ANASAYFA").CommandButton1.Value = True
Oluyor ama Anasayfada oluşması gereken SONUÇLAR adındaki başlık Rapor sayfasında oluşuyor. Oysa böyle bir şey olmaması lazım.
Yani sarı düğmeye direkt basınca sorun yok
Ama mavi düğmeyle çalıştırılınca bir sorun var. Bu sorunu nasıl çözebiliriz
Ekli dosyalar
-
26.7 KB Görüntüleme: 3