Textbox da sayisal "ile baslayan" filtreleme

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 TR
Sevgili Arkadaslar

Daha once bu konuyu acmistim sevgili yurttas arkadasim sagolsun baya bir caba sarf etti fakat sonuc olarak onun yaptigi dosya istegime 1 adim daha yaklasmama sebep oldu ama asil amacim

Ekteki yurttas arkadasimin dosyasinda goreceginiz gibi "sayisal bazda 212 ile baslaya tel numaralarini filtre etmek istiyorum" ile baslaya sutununda yapilan makronun sayisal olarak nasil yapabilirim

Hepinize tesekkur ederim

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 TR
Sayin leventm

Oncelikle ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim. Bu cozumu sn. yurttas da onermisti fakat benim sorunum 1800 adet kaydimin tel ve fax hucrelerini bu sekilde bicimlendirmis olarak girmis olmam o yuzden bicimlendirilmis sayisal veriyi acaba suzebilirmiyim diye soruyorum ?

Eger siz bu konuda bana mumkun degil derseniz ben ozaman tek tek sizin onerdiginiz sekilde telefon ve fax hucrelerini duzeltmeye baslicam

Vericeginiz cevabi bekliyorum.

Tekrar tesekkur ederim

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Eger siz bu konuda bana mumkun degil derseniz ben ozaman tek tek sizin onerdiginiz sekilde telefon ve fax hucrelerini duzeltmeye baslicam
Tek tek düzeltmeye gerek yok bunun içinde aşağıdaki küçük kodu kullanabilirsiniz.
Kod:
Sub ayir()
For a = 4 To [j65536].End(3).Row
Cells(a, "j") = "(" & Left(Cells(a, "j"), 3) & ") " & Right(Cells(a, "j"), 7)
Next
End Sub

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 TR
Sn Yurttas ve leventm

Ilginiz icin cok tesekkur ederim sn yurttas in cozumu daha kolayima geldigi icin o yolu kullandim ama her ikinizede cok tesekkur ederim

Saygilar