Textbox hakkında

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
08-05-2021
Merhaba arkadaşlar.
Ekteki çalışmayı forumda buldum. Oldukça da kullanışlı ama çözemediğim süzdürülecek verilerin yazıldığı üstteki gri text boxların nasıl oluşturulduğu..Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar örnek üzerinde açıklama yaparsa sevinirim.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Araçlar==>Özelleştir==>Araç Çubukları==>VisualBasic'i onayla
Çıkan bardan Denetim arç kutusuna tıkla denetim kutusundan metin kutusuna tıkla Sayfanın bir yerine çiz.Tasarım modundan çık (Üstte solda gönyeye tıkla)
Textbox oluştu.Kod yamak istersen tasarım moduna gir nesneye sağ tıkla özelliklerden istediğin back koloru verebilirsiniz .Snesneye sağ tıklayıp kodu görüntüleye basıp nesnenin change olayına veye diğer olaylarına kodu yazabilrisiniz.:cool:İşiniz bitince tasrım modundan çıkamyı unutmayınız

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Araçlar==>Özelleştir==>Araç Çubukları==>VisualBasic'i onayla
Çıkan bardan Denetim arç kutusuna tıkla denetim kutusundan metin kutusuna tıkla Sayfanın bir yerine çiz.Tasarım modundan çık (Üstte solda gönyeye tıkla)
Textbox oluştu.Kod yamak istersen tasarım moduna gir nesneye sağ tıkla özelliklerden istediğin back koloru verebilirsiniz .Snesneye sağ tıklayıp kodu görüntüleye basıp nesnenin change olayına veye diğer olaylarına kodu yazabilrisiniz.:cool:İşiniz bitince tasrım modundan çıkamyı unutmayınız

Excel Vers. ve Dili
Office 2007
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
08-05-2021
Merhaba Sayın Evren Gizlen,
Açıklamalarınız için teşekkür eder, esenlikler dilerim.