Sayın emekveren ve öğreten arkadaşlar;
Ekte göreceğiniz dosyamda bir takım hatalar mevcut.. Ben şuan saat 04:00 olmasına rağmen araştırıyor ve okuyorum ama bulamadım/yapamadım.. son çarem sizlerden tekrar yardım almak.. Problemlerım sırasıyla;
1- Mağaza eklemek için userform oluşturdum. Personel seçip sonra mağaza seçmek istediğimde listboxtaki kod yüzünden ("mağazalar".select) seçili personel sayfasından mağazalar sayfasına geçiyor. Bunun için ordaki kodlamayı kaldırdım.. Siz yapabilirseniz sevinirim..
2- mesai altındaki textboxlara veri girişi yapmadığım zaman excel sayfamdaki g18-g48 ve k18-k48 hücrelerindeki formüllerim #değer hatası veriyor.. ben bunun olmasını istemiyorum...
3- Userform üzerindeki "personel ücretini giriniz" bölümüne
TextBox134 = CCur(TextBox134.Text)
TextBox134 = Format(CDbl(TextBox134), "#,##0.00")
Kodu eklememe rağmen tekrar hücreden textboxa veri aldığında ilk yazdığım verinin dışında bir değer çıkıyor..
4- Ve mümkünse userform üzerine bir saat uygulaması yapılabılırmı???
Teşekkür ederim....
Bana yardımcı olan arkadaşa paşabahçe mağazalarında %20 indirim benden........
eerkul@sisecam.com.tr
e_erkul@mynet.com
Erdem Erkul
Ekte göreceğiniz dosyamda bir takım hatalar mevcut.. Ben şuan saat 04:00 olmasına rağmen araştırıyor ve okuyorum ama bulamadım/yapamadım.. son çarem sizlerden tekrar yardım almak.. Problemlerım sırasıyla;
1- Mağaza eklemek için userform oluşturdum. Personel seçip sonra mağaza seçmek istediğimde listboxtaki kod yüzünden ("mağazalar".select) seçili personel sayfasından mağazalar sayfasına geçiyor. Bunun için ordaki kodlamayı kaldırdım.. Siz yapabilirseniz sevinirim..
2- mesai altındaki textboxlara veri girişi yapmadığım zaman excel sayfamdaki g18-g48 ve k18-k48 hücrelerindeki formüllerim #değer hatası veriyor.. ben bunun olmasını istemiyorum...
3- Userform üzerindeki "personel ücretini giriniz" bölümüne
TextBox134 = CCur(TextBox134.Text)
TextBox134 = Format(CDbl(TextBox134), "#,##0.00")
Kodu eklememe rağmen tekrar hücreden textboxa veri aldığında ilk yazdığım verinin dışında bir değer çıkıyor..
4- Ve mümkünse userform üzerine bir saat uygulaması yapılabılırmı???
Teşekkür ederim....
Bana yardımcı olan arkadaşa paşabahçe mağazalarında %20 indirim benden........
eerkul@sisecam.com.tr
e_erkul@mynet.com
Erdem Erkul