TextBoxlardaki Veriler Kayıt Etmek???

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Ekde Bulunan Textboxların Rapor Sayfasına Nası Kayıt Yapılacağı hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.Artı Olarak da Listboxlar sabit Bir şekilde Kalmıyor Niçin çözemedim Bir bakarsanız sevinirim Arkadaşlar

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 - 2013 İngilizce
Sn. baba

Foruma upload edilen dosyalar virüs taramasından geçiriliyor mu bilmiyorum ama sizin dosyanızı indirdikten sonra virüs uyarısı aldım..

İlginize..

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
Sn. baba

Foruma upload edilen dosyalar virüs taramasından geçiriliyor mu bilmiyorum ama sizin dosyanızı indirdikten sonra virüs uyarısı aldım..

İlginize..
Arkadaşım Ben Tamam olarak Vüris olup olmadığın bilmiyorum.Lakin Öyle birşey varsa Yarın Hemen bilgisayar format Attırayım.Eğer Hattalı birşekilde sizlere göndermek istemem çünkü bizler web arkadaşlarımızsınız.Size gelen bizlerde gelmiş olur.Yapmış oldu böyle rahatsızlıkdan dolayıda ÖZÜR Dilerim.

İlgilerinize Teşekkürleri bir borç bilirim.

Saygılarımla

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Dosyada bir makro virüsü mevcuttur. Bu sebeple dosya kaldırılmıştır. Dosyanızı eklerken lütfen virüs taramasından geçirin. Bu tür virüsü pcnize format atarak yok edemezsiniz, yapmanız gereken tüm excel dosyalarınızı virüs taramasından geçirmektir.

Sn demirtas uyarınız nedeniyle teşekkür ederim. Foruma eklenen dosyaları virüs taramasından geçirmemiz teknik olarakta mümkün değil. Bu sebeple üyelerimizin dikkatli olması gerekmektedir.

zafer

Super Moderator
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 TÜRKÇE
OFFICE 2010 TÜRKÇE
Merhaba
X97M.Divi.A/B virusu tespit edildi mesaj silindi.

http://securityresponse.symantec.com/security_response/detected_writeup.jsp?name=X97M%2EDivi%2EA%2FB

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
makro virusu temizlemek için
göndermiş olduğunuz (Laroux Virus Remover) exe makrosu çalışmasında hatta veriyor.Hatta ise bu
(Run-timer Error 1004 Visual Basic Projesi'ne Proğramlı olarak erişim güvenli değil) Uyarısı Veriyor Ne yapmam Lazım

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Tüm dosyalarınızı bir virüs tarama programında taratın.