TextBoxların Toplam,bölme ile YTL uyum Nasıl olur?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007 Türkçe
İyi Günler dileği başlamak istiyorum. Şimdi Yaklaşık Maliyet çıkarabilmek için bazı bilgilerin Girilmesi gerek ve bu işlemlerin sonucunda ise yaklaşık maliyet çıkarabilmektir.
Göndermiş olduğum form hazırladığım Yaklaşık maliyet Formu bulunmaktadır. Burada

FİRMA1
FİRMA2
FİRMA3
FİRMA4
Olarak TextBox’lar var buraya yazılana firmalarda gelen yaklaşık maliyet tutarları belirlemek için Hangi Firma ise o Firmanın Tutarlarını yazmak gerekir. Bunu içinde CheckBox’lar belirledim, Bu CheckBox’lar işaretlendiğinde Firmaları göndermiş olduğu tutarlar eklenecek Alt alta yazılarak En alt tarafda Genel Toplamları gözükecek.
Diğer Tarafta OptionButtonlar var (Firma Tutarların Topla ile Firma Tutarların Böl) burada işaretlendiği zaman işlem yapacak durumda olacak.
Koyu renkli olan kısımlar kesinlikle silme veya elle yazma işi olmayacak buraya otomatik gelecek.
NOT:Eğer CheckBox’larda Kaç tanesi işaretli ise o Kadar olanları Toplayacak ve bölecek işaretsiz olan CheckBoxl’ar Devre dışı kalacak yani işlem yapmayacak;Tutarlar YTL Uyum olacak.
ŞİFRE:1

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2003
Excel 2003
İki checkbox1 ve checkbox2 işaretli olduğu pozisyana kadar ayarlamaları yaptım kalanı buradan yola çıkarak kendinizde düzenleyebilirsiniz diye düşünüyorum.

Umarım istediğiniz gibi olmuştur.

Saygılar