DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Öneriniz için teşekkürler. Fakat özet tablo işimi çözmüyor. Çünkü sadece bir tablodan veri almıyorum. 6 tablodan verileri bir dosyaya düşeyara ile comboboxlarla alıyorum. Sorunum bu tablolardaki verileri comboboxlarla değiştirdiğimde toblamlarının alınması. Başka önerileriniz varsa onları deneye bilirim.örnekteki 2. sayfayı incelermisin
Zaman ayırdığın ve yaptığın çalışma için teşekkürler. Tablonu inceledim, fakat istediğim sonuca bu şekilde varamamıyorum. Üst mesajda isteğimi tekrarladim. Bu doğrultudaki yardımlarını bekliyorum.Slm.
Ekteki örnek size farklı gelebilir ama incelenizi öneririm.
İyi çalışmalar.
Dosyanız ekte.Hazırladığım bir tabloda comboboxlarla özet yapıyorum ve verileri alırken zamanımı alan ve yer kaplayan formuller kullanıyorum.
Ekte bir örnek hazırladım. Yardımlarınızı bekliyorum.
İyi çalışmalar
Dosyanız ekte.
.
Bir de buna bakın.Sn. yurttas
İstediğime bu fakat eksik var. line combobox ına bir line diğer comboboxta toplam seçildiğinde toplam alınamıyor. Bu tam tersinde de aynı ilk combobox ta toplam diğerinde bir cins seçildiğinde de rakam alamıyorum. Bunu nasıl çözebilirim.
Teşekkürler yurttaş. Mantığı anladım. Bunu 5 krılımla yapacağım. Sanırım biraz karışık olacak. Çözemezsen tekrar yardım isteyeceğim.Bir de buna bakın.
.