Toplama?

Excel Vers. ve Dili
Office2003 Türkçe
Merhabalar, excel e yeni başladım biraz arama yaptım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.sorum: alış fiyatı ile miktarı çarpıp maliyeti bulmak istiyorum formülü 1.sıraya uyguluyorum fakat 25 sıraya tek tek doldurmak zaman alıyor.Örneğin 1.sıraya =C1*E1 2.sıraya =C2*E2 yazıyorum 25.sıraya kadar teker teker yazmadan bunun kolay bir yolu var mıdır?

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
Hucrenin sag alt kosesinden mouse ile cekiniz yahut kopyalayim diger hucrelere yapistiriniz..

Excel Vers. ve Dili
2003/ingilizce
formül yazdıgınız hücrenin sağ alk köşesine geldiginiz zaman mause ikonunun artı şeklini aldıgını görüceksiniz.Bu şekilde iken mause sol tuşunu tıklayıp istediginiz yere kadar çekip bırakın.otomatik olarak formülünü kopyalanacaktır.Yada formüllü hüzreyi kopyalayın.İstediginiz yere gelip farklı yapıştırı seçin(paste special)açılan menüden formülası seçip ok deyin.

Excel Vers. ve Dili
Office2003 Türkçe
teşekkür ederim bu kadar basit olduğunu bilmiyordum:-(

kemalist

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2021 TÜRKÇE
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
24-01-2026
merhabalar, excel e yeni başladım biraz arama yaptım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.sorum: Alış fiyatı ile miktarı çarpıp maliyeti bulmak istiyorum formülü 1.sıraya uyguluyorum fakat 25 sıraya tek tek doldurmak zaman alıyor.örneğin 1.sıraya =c1*e1 2.sıraya =c2*e2 yazıyorum 25.sıraya kadar teker teker yazmadan bunun kolay bir yolu var mıdır?
cevap ekteki dosyadadır.

Ekli dosyalar